I'm back..

I'm back home!

Historia provet gick helt ok men jag kunde typ inga årtal, misstag av mig och allt handlade typ bara om Sverige.. Jätte tråkigt jag som fann intresse för Kolonierna och kriget i Vietnam. Ska se om man inte kan hyra någon film med det. Aja, nu ska jag ta och laga lite lunch samtidigt som jag lyssnar på Queen. "Don't stop me now"! Sen ska jag kolla AFV innan jag sticker till TK för den där jäkla spinningen. (Är inte den där ett pronomen!? isf vilket? har svenska prov på torsdag)Bisycel, bisycel
I want to ride


(lyckades ju jätte bra med att lägga in detta när jag skrev det vid typ 12 innan idag..)


Aja nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mig, super trött faktiskt. Morgonen i stallet imon oxå.. fy fan! Sen ska man förhoppningsvis träffa Mandy!

Historia prov

AAH, asså nu har jag igentligen bråttom, har bara ätit frukost. Kvart över 8 ska jag vara i skolan och göra historia prov.. Bara att hoppas på det bästa! Provet handlar om Välstånd i väst, Alla folks lika rätt och Välfrärden i Sverige typ. Ja, inte direkt roliga grejor. Aja, sen har vi NK då blir det miljöföroreningar i Medelhavet som gäller(det är ju typ värre), sen har vi väldigt lång rast så då sticker jag hem efter det har vi spinning på TK. Som jag tror kommer  gå år h*lvete eftersom att jag har en sån fruktansvärd träningsverk. 'Men nu är det dags att börja göra iordning sig.
Puss 

OMG

Asså jag är verkligen världens segaste! Förlåt för det men jag fattar nada på denna design-skiten, usch! Jag är typ världens trögaste! Och just nu känns det liksom lite sådär vrf i hela friden lever man igentligen!? Massa skola aja imorgon är det iaf afrodans på morgonen bara att hoppas att man kan glömma bort lite då..

You never know when everything is about to change
Just another day who started out like any other

Jag suger

Nu när jag väl skriver lite här så sitter jag inte vid min data så det blir inga bilder idag inte.. Aja, vill ba säga hur otroligt mkt jag älskar min pålle<3 Knappt så att jag förtjänar honom!   Red lektion med Emce i fredes, super kul tycker jag iaf!! Gick väldigt bra när jag ansträngde mig. Blir lite tjurig när man bla säger att jag måste rida med spö och slutar då rida ett tag för att jag är tjurig.. Jag är bara så ond!! Haha, ne nu ska jag gå och sätta mig framför tv:n igen. Kollar på "Hemma bäst"

Skolan

Sitter nu i skolan och det är såå kul! NOT!!!  Har haft natur och historia så nu är det bara engelska och matte som väntar. Och jag har helt glömt bort matte läxan!! SHIT!  Usch, skolan suger säger jag bara! Sen blir det stallet och massa natur läxa, har prov imorgon och jag kan typ inte ett skit!!


Läxor!

Som ni märkt så har jag inte lagt upp några bilder än men det kommer, haha vet dock inte när. Har precis stått framför spegeln och shakat, hihi! Hade nämnligen något sådant träningspass imorse, så jäkla kul att bara dansa loss och släppa allt. Men sen kom alla tråkiga känslor tillbaka, har varit överdrivet nere idag. Det suger! Vill ju gå omkring och vara super glad hela tiden!

Nu är det massa krångel med sadeln jag ska ha också, det tar 2-3 månader innan jag får den. En anledning till att det mesta är skit? Haha, då sa morsan min "du ska inte gå ner lite i vikt så köper vi storleken mindre?" Jag svarade då på detta "Jag pallar inte låta bli att äta allt gott.." Det tar ju sån tid att fixa nyttig mat och sen är det lnappt gott ens. Aja nu ska jag gör läxa, har massor!! Blir kanske någon bild imon. Who knows?I feel so untouched and I want you so much that I just can't resist you

It's not enough to say that I miss you


Jag är bara för seg!

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag, men liksom vad gör det jag har ju ändå inget intressant liv direkt, hehe. Hade tänkt försöka börja lite smått nu igen men det är så tråkigt utan bilder så ska se om inte jag pallar lägga in lite bilder ikväll. Lovar dock inget!   Kommer inte bli för mycket nu, har massa läxa och prov kommande och jag har ju liksom svårt nog att plugga som det är, haha! Nu ska jag snart äta äppelkaka och sedan drar jag till stallet där jag tänkte tömköra min lilla älskling. 

Adios for now

RSS 2.0