I'm lost!

Just nu vill jag bara gå och dö!
Vill verkligen inte finnas!
Jag vet ingenting och pallar inte med det
Vet inte vart jag står eller vart någon annan står
 Vill ha en aning om något
Vill känna att jag lever för något
Vill att allt ska bli bättre snart och inte bara fortsätta neråt
Jag vill inte omges av allt som ändå bara får mig att må sämre
Jag vill somna och inte vakna förens allt är mycket bättre!
Snälla hjälp mig någon, vill bara må bra!
Jag hatar allt och förstår ingenting
Minsta lilla grejen får mig att bryta ihop

Good Night

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt! Va uppe tio i sju, uscha! Massa tråk i skolan, vad annars liksom. Hade dataprov och jag skakade när vi skulle göra det! Haha hmm lite nervös! Och fick veta att jag typ fått mvg på idrotts provet aja. Efter skolan åkte jag och mamma till Sarwes och lämnade in tre täcken sen åkte vi till Hööks och köpte ett mörk/olivgrönt ridtäcke!

JÄVLA FUCKING FITTA PÅ MITT CP INTERNET OCH CP DATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hade skrivit hela dagen här men sen börja internet hoppa och rätt som det va så va all jävla skit bort! FAAAN!! Och nu pallar jag fan inte skriva om allt för nu ska jag hoppa i säng!

aja lite bilder idag iaf..




(Saga som jag och Amanda pysslade med idag)

Måndag imorgon

Hej Hopp Gummi ----!

Det blev tyvärr inga bilder idag heller, har inte spenderat så mycket tid vid datan.
Aja, idag vakna jag och Amanda typ halv 11, hehe väldigt pigga! Vi åkte iaf för att mata katterna ganska snabbt sen när vi kom hem kollade vi på "Viev from the top" (stavning?).
 
Efter det vart Amanda tvungen att åka hem och jag började städa gärnet! Inte lite stökigt! Tv-rummet, som vi sovit i, köket, mit rum där vi sov i fredes och sen fixade jag lite tvätt också. Jobbigt, alltså jag sprang runt här som yr kyckling! Haha! Sen åkte jag till stallet och och tog in pållarna med Amanda. Kollade när hon tömkörde sin ÅttisPåttis kan ju säga att han var inte lite mycket bättre än min och hallå hennes är 4 och min är 10, pinsamt!

Sedan tömkörde jag själv riktigt jobbigt galopp fattningarna satt inte alls, men började iaf fixa till sig lite mot slutet. Sen är han ganska bakskygg så när jag skulle gå typ jämte baken fick han spel och vände och vände och travade och ne jag vet inte vad men sedan började det fixa till sig och han gjorde en liten skänkelvikning! Och riktigt fin form när han gick rätt då. Träffade även Carro lite snabbt. Long time no see! <3 

Efter det åkte jag hem, kolla på "Life of Ryan", åt mat, duscha och babbla med morsan. och nu tänkte jag gå och lägga mig!

God Natt!



She needs a little fabulous is thats so wrong?

Sova!

Nu sitter jag och halvsover med Cassa och Amanda, hehe. Idag vart jag och Amanda ute i stallet tidigt och släppte ut hästarna och flätade lite. Sen åkte vi hem, fixade till oss lite och sack ner på stan för att möta Cassa. Träffa även Caisa där och såg min historia lärare, haha! Sen åkte vi till stallet igen och löshoppade, gick brao.. Knighten tycker ju det är så himla kul att bara kuta runt. Kollade även när några andra löshoppade. Sedan åkte vi hem igen, Amanda köpte kinamat och jag och Cassa fixa pizza, lr ah det var snarare brorsan som fixat. Vi kolla på Disturbia och mitt i den åkte vi och gav Per´s katter mat. Och, ja nu sitter vi här. Har haft riktigt kul iaf! Inte så tjurig som igår, hihi. Men nu ska vi nog ta och gå o lägga oss snart.  Måste verkligen lägga upp lite bilder här snart, hehe. Godnatt! <3



Won't you lay with me tonight and keep me warm?

HEEEELG!!

Igår vart jag så trött att jag inte orkade blogga eller göra hela läxan. Men så när jag skulle stänga av datan börja Cajsa, Josse och Jennifer snacka med mig o jag vill ju inte vara oförskämd! Haha, så tyvärr så kom jag inte i säng så tidigt som jag hade tänkt sen försov jag mig idag, men ah bara lite då brukar typ alltid försova mig en kvart eller nåt så knackar pappa på dörren och skriker "Har du sovmorgon!?". Uscha det är läsligt! Aja idag hade vi bara historia på morgonen för dom flytta vår matte lektion till måndag, kul kul. Vi snacka iaf om Välfärdsamhället riktigt intressant med undantagen, de folk dom ville gömma för resten av världen. Efter det stack jag hem sminka mig, platta håret och målade naglarna. Haha, vet inte varför jag gjorde det efter skolan. Sedan kom min far hem och vi stack till Brunnsan som är hundra år i år! GRATTIS BRUNNSÅKERSKOLAN!! Där träffa jag såklart mina kära bröder.. eller ah kära och kära men iaf min farmor vart oxå där, Per-Anders fd svenska och so lärare, Kattis fd idrottslärare, Mattias fd matte och no lärare och Caisa och Lina! Riktigt kul! Saknar faktist tillbaka till brunnsan där fjortis eran bara blir större och större! Fy faan säger jag bara..  Nu ska jag snart åka ut till stallet och kolla när Jennifer hoppar och såg nu att jag kommer bli sen för hon ska rida kl 17. OJOJ! Sen ska man ju själv rida och kanske träffa Amanda! Woho helg! ingen skola! pusspuss

Torsdag, snart är det helg!

Nu sitter jag hemma och äter mackor på lunchen.Har haft svenska och sedan idrotts prov, det gick helt ok faktiskt. Men kände mig lite dum när jag skrev "säkerhets grejen" haha aja. Idag ska jag skynda mig till stallet, blir vilodag för älsklingen idag sen skynda mig hem och hoppas att jag hinner se The Hills men slutar 2 så det borde jag väl hinna? Idag blir det iaf bara historia läxa.  Men nu ska jag skynda mig till skolan! Hoppas vi får kolla på Vänner på engelskan! Puss

lalalala

Bläää på skolan asså! Åh vill inte gå i skolan! Men gissar att jag inte är ensam om att tycka så, hehe! Aja, idag har jag babblat med lite lärare och så hade vi meditation i skolan, avslappnande sen fick vi fixa lite manikyr. Efter skolan åkte jag såklart till stallet där man som vanligt träffade lite folk men sen kände sig väldigt bonnig! Iaf jag, hehe. .Släppte min lillakille i ridhuset så fick han hoppa av sig lite, riktigt kul hade vi. Sen här heme har jag gjort lite engelska läxa och historia läxa imorgon blire mer, buhu! Men nu ska jag ta och fixa mig inför sängen och plugga lite Idrott. Har prov  det imon uscha!! NattNatt!


Onsdag

So.. Idag ska jag till skolan, tråkig hel dag men ska bla få göra manikyr får väl hoppas att det blir kul. Sedan ska jag och morsan snacka med min historia lärare. Efter det blir det fart ut till stallet och fixa lite där, mysa lite med älsklingskillen. Sen har jag massa tråkig läxa, blää på den! men nu måste jag skynda mig! pusspuss

Too cool for you

And I'm to cool for you. You think you're hot but you're not! Haha, sitter och lyssnar på musik here in my room. Skriver även lite engelska, liten love story! Aaw. Usch, va ju ap trött idag så jag halv sov på historia lektionen, liksom släcker man ljuset så är det väl ganska självklart! Haha, sen snackade jag med historia läraren i typ 45 min. Ni vet jag försöker fjäska in mig hos alla lärare här nu! Sen vart jag bara helt borta på lektionerna, stack även ner på stan och köpte present till mamì som vi firade idag. Efter skolan stack jag hem, slog in presenterna, städade mitt rum lite(fjääsk, haha) och sen åkte jag till stallet där jag träffade dom flesta som vanligt <3<3

Amanda och jag släppte killarna i ridhuset men det gick inte så bra för massa folk ville in och rida hela tiden tyvärr men älska våra pållar! Dom är så jäkla söta tillsammans och mot oss. Pusspuss   Vi skyndade oss hem för att jag skulle fira morsan eller det gick inte så snabbt för Amanda hade kört slut på sin moppe påvägen ut och sen ville hon ta det lugnt för hon hade kameran så vi körde i typ 15 km/h och snackade massa, hihi!  Hemma åt vi spagetti och köttfärssås som killarna fixat sen fixa jag tårta. Über gott ofc! Sen blev det lite tv innan plugg.

 Måste verkligen säga att jag älskar Rent! En av de bästa filmerna jag sett, passar spc till kalla höstkvällar.



The Heart May Freeze Or It Can Burn
The Pain Will Ease If I Can Learn

There Is No Future
There Is No Past
I Live This Moment
As My Last




Lika tråkigt idag!

Är så otroligt trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till! kommer typ somna på lektionerna! Blev ju tyvärr lite senare än tänkt igår. Och är fortfarande inte klar med läxan, somnade med engelskan igår och näringskedjan fattar jag verkligen inte. så himla tråkigt! Aja, nu ska jag plocka fram kläder inför dagen. adios!

Usch, fy och blä!

Är typ aap trött på allt nu, vet inte varför faktiskt liksom inget spc som går dåligt eller så. Aja, hade matte idag. Tråkigt med bråk och procent! Satt kvar och snacka med läraren i typ 40 min, hihi! Jag svär jag kan typ berätta min livshistoria för nästan vem som, haha! Om han/hon bryr sig om att lyssna och så då. Tror hon tyckte att jag var väldigt bortskämd bara för att jag har häst och mope typ men jag tycker inte jag får något alls nu allt går liksom bara till hästen. Det suger fett!

Sen hem och gjorde lite läxa ville gjort mer men morsan satt ju i tele hela tiden! Vid ca halv 5 stack jag till stallet med Amanda o tog in hästarna, så jääkla roligt, haha! Fixade allt sedan drog jag ner till stora stallet och snackade med Jennifer lite sen tillbaka till stallet och fixade klart lillkillen inför lektionen. Gick helt bajsigt! Vi suger fett, usch! Först spalding sadeln sen prova vi nån sadel som inte passa sen på med en KN sadel som va as obekväm så sen bytte vi tillbaka till spaldingen och Knighten va typ överspänd jätte nervös och nej jag vet inte. Det gick iaf as dåligt, så himla tråkigt! Sen skynda jag mig tillbaka till stallet hoppandes att Amanda och Cassa skulle vara kvar. tur hade jag! Men Cassa skyndade sig därifrån när jag kom!? Jag och Amanda plockade undan efter oss sen åkte vi ner till stora stallet o babblade lite med Jennifer och hennes morsa. Sen hängde vi oss på gasen och åkte hem. Inge kul hemma måste göra massa läxa nu! och duscha, tråkigt är as trött skulle verkligen vilja gå och lägga mig nu och bara skita i allt!!



Don't wanna fall asleep
Don't know if I'll get up
I don't want to cause a scene
But I'm dying without your love












Grattis på födelsedagen mamma!

Idag är det min kära mors födelsedag! Så.. GRATTIS!!!

Idag ska jag till skolan och ha matte, jippie en lektion sen ska jag hem och plugga, borde även sticka in tilll stan en sväng sen har jag och Amanda em i stallet och efter det ska jag rida lekion för Catrin, hihi!


Sunday happy sunday

Rock'n roll baby, hunny don't you know baby we're all alone now.. nananana. Sitter här och lyssnar på musik men borde helt klart göra läxa, ska nog börja med lite historia snart. Ska göra ett släkt träd! Tråkigt!! Idag var jag jätte duktig och råkade försova mig aja var riktigt seg på morgonen och allt gick helt fel.

Sen åkte jag ut till the stable och träffa Amanda <3 och Emma. Red sedan ut med dessa två. Gick super för mig, Knighten var sådär härligt pigg påväg ut o hoppade över gyttjepölar och lite så sen vart vi tvungna att gå sist. För att Amanda vill lära Åttan att han ska vara modig och gå först, hehe och sen litade dom inte lika mycket på sina pållar som jag gjorde denna dag. Aja lite as seg galopp sedan ut på åkern där dom andra två pållarna tog sina chanser och stack iväg en varsin gång. Knighten var typ lite konstig liksom väldigt borta kollade på allt men brydde sig inte alls vi fick ju tyvärr inte rejsa något men hade super kul ända, haha!

När vi släppte ut våra små killar lät vi dom springa av sig lite och jagade dom gärnet men dom var otroligt sega sprang upp och stanna där så man fick jaga hela tiden. Sen träffa jag Mickis och Matilda i stallet och babblade med dom lite. Åkte hem och fick följa med morsan och hämta brorsan, haha. Vi åkte till max drive in. Max har verkligen sliskiga burgare, usch!

Hemma satte vi oss framför tv:n allihopa, jag kolla Life of Ryan, älska! Sen åkta jag och mamma och köpte tidning och, ja nu sitter jag här, hehe.

älsklings killen <3

Ryan, hoooot!!

Lördag, tävling, tjejkväll

Nu har precis Cassa och Amanda åkt hem så jag bara sitter här nu lite innan jag ska hoppa i säng. Idag vart det upp tidigt och ut till stallet. ca kl 10 åkte ci iväg mot Klippan. Väl framme hade vi ganska god id på oss innan vi skulle in. Tävlingen hölls i lilla ridhuset med en liten läktare, som tur va hade dom iaf inga dressyr staket. Älsklingskillen kändes as bra på fram ridningen men sen spände han sig som fan inne på banab och tappade allt i galoppen, men han vär väldigt duktig ända. <3 (Har tyvärr inga kort då min kära ,or glömde att fota..)

Sedan vart fry snabbt hem och fixa sig inför vår lilla tjejkväll. Efter att Amanda och Cassa kommit gick vi och mötte Emma på stan. Efter mycket babbel och lite film åt vi gooo kyckling sedan körde vi singstar vilket tyvärr vart ganska tråkigt då inte alla deltog. Vi promenerade lite runt gatan sedan blev Emma hämtad, då gick jag och tjejorna tillbaka och körde lite striptease!!    

Nej nu ska jag iaf gå och lägga mig. Puss och Kram! <3

Godkväll

Sitter här och lyssnar på Paramore, borde nog gå och lägga mig igentligen så jag är pigg inför morgondagen ska ju tävla. Träffade Cajsa innan idag, trevligttrevligt. Vi satt typ mest och drömde om Jonas Brothers störda som vi är. Sen vart hon tvungen att sticka för hon skulle på maskeradparty på kvällen. Lite avis då man själv fått sitta hmma och kolla på fredag hela veckan menmen det duger det med, hehe. Jag åt tyvärr sedan en massa glass. Usch!
 
Mätt och belåten åkte jag till Hästshoppen för att köpa ett brunt träns till sadeln men så hittade vi inga billiga i rätt färg och allt så då skulle vi köpa handskar men tack vare mina cp händer så vart det inga som passade, så jävla förbannad jag blev! Inget som passar mig ju!!  Och tjurigare tanter får man leta efter.. Usch säger jag än en gång! Aja efter det bar det av till stallet där jag träffa Amanda, Cassa, Jennifer och Emma. Tre av dessa ska jag träffa imorgon, inte Jennifer hon bara dissar oss, haha. Vi har iaf Singstar, stripteas och möjligen någon film inplanerat. Hihi!  Nu måste jag bädda..*morrar* Vem vill bädda precis innan man ska gå och lägga sig!? Nej nu blev jag sur och aja,  Puss och godnatt! <3
Jag innan datakunskapen

Cajsa! <33


Här är den goda glassen som nu ligger i min tjockis mage, haha!

Morrn, morrn

Nu har jag precis slutat datakunskapen. Gjorde värsta goa menyn när vi öva till provet, haha jag har ju bara sån smak. En av maträtterna var Lambchops, mums!! Pratade med matte läraren lite innan, just för att resultatet står på fel prov aja iaf hon fråga om jag va nöjd? (varför inte liksom, haha) Sen sa hon "ah, det är ju kul att kunna använda ett prov som facit" Jag är ju bara så bäst, okeii nej men gillar verkligen den läraren när det gäller matte! Vi joggade ju innan idag också, 3km. Läraren bara "Du kunde ju tagit ut dig lite mer, du har inte så hög puls" Tänkte "Vadå skulle jag sprungit ännu snabbare!?" helt stolt ändå för att jag lyckades springa nästan hela rundan gick typ 200-300 m.



Har precis ätit frukost och ska snart fixa till mig, ska ut och jogga idag på gympan. Tråkigt bara att jag har sån himla dålig kondis, hehe. Sen har vi data och efter det ska kära Cajsa komma hit!!<3 Efter det ska jag till stallet och fixa allt inför morgondagen. Men nu ska jag ta och sätta in linserna. Puss

Hmm..

Nu vet jag faktist inte vad jag ska skriva här, eller kanske bara börja för nu när jag tänker efter kommer lite upp. Kan ju börja med att jag hade alla rätt på ett prov v.50 alltså ett prov som jag inte har haft ännu, haha. Har ju varit i stallet hos min lilla, haha skrev nästan lila(jag är typ övertrött) pålle och där träffade jag bla Amanda och Cassa. Jag och Cassa blev mobbade av Amanda för att vi vill försöka börja träna, liksom vadå stötta!? Lillkillen var jätte duktig på slutet och riktigt rund och det är så härligt att han börjar bli lite mer sig själv nu igen liksom lite småglad hela tiden kelen och ganska lugn. Jag råkade slå honom på rumpan idag, när jag skulle dra bak täcket kröp en spindel mot mig så jag skrek och slog honom på röven ganska ordentligt, haha är ändå ganska suprised för att han inte reagera mer, aja. Älska min häst!! <3 Men nu minnsan kände jag lukten av popcorn så ska ta och göra mig iordning så jag kan slå mig ned framför tv:n "Day after tomorrow"!
God Natt

Confused

Okay, matte provet gick inte så jätte bra eller alltså det lätta var ju lätt men sen när man ska motivera sitt svar så är jag körd sen rör jag på något vis alltid ihop långa uträkningar. Haha, jag är fan hopplös aja shit the same, right!? Kollade på TRL för ett litet tag sedan, liksom jag tyckte jag var liite  såhär fan aktig men sen kollar man när och SHIIIT!! Inte lite extremt!!? Har precis gjort mig iordning för stallet så ska ta och dra dit nu, hörs kanske när jag kommer hem om inte data krånglar sönder, hihi. Hasta luego!

bild på mig från idag.



I've got the biggest smile


Skolan

Jag får seriöst damp på min data! Kunde inte skriva något här imorse för att mitt internet hoppade hela tiden. Nu är jag iaf i skolan, har precis ätit lunch och innan dess hade vi naturkunskap, ekologi. Snart är det dags för matte prov! Haha, som vanligt så bryr jag mig knappt om hur det går men hoppas alltid på det bästa ofc! Efter skolan ska jag hem och kolla TRL med my darlings! Sedan ska jag äntligen träffa Amanda i stallet! Woho! 

Sovmorgon!

Kan ju berätta att ja fick 38p på Hälso provet, det var iaf VG så är nöjd, inte super glad men har slutat bry mig nu, hehe. Nu sitter jag här och lyssnar på "Can't have yuo" - Jonas Brothers, äälska!! Har matte prov imorgon men känns som att jag redan kan det mesta, man får ju ändå använda formelpapper och med det blir det ju inte direkt svårt. Hoppas att det går bra! Har även SOVMORGON imorgon! Så jäkla härligt!

Tömkörde min lilla älsklingskille idag, gick ganska bra, han var något jobbig men när jag väl lägger in honom på volt blir han ganska stadig, var super duktig i galoppen börjar faktist komma ner och runda till sig där också och lyssna på kommandot(stavning?) gaaalopp, hehe. Och idag hade Sofia, eller det är ju faktist Alexandras shettis, så himla söt! Black heter han, får ta ett foto och lägga upp! Über gullig! och Alexandra är för söt! Bara knäckte mig när hon sa så här:

Alexandra -Mamma varför borstar inte du?
Sofian - För att det är din häst.
Alexandra - HAHAHAHAHAHA


Alexandra- Vågar du klappa min häst?
Alexandra- Vågar du klappa min häst?
Alexandra- Vågar du klappa min häst?

Haha, så sa hon till alla i stallet och "klappa där, och här!" Hon var så stolt!



Idag pratade jag med Amanda för första gången på länge!!!!!!!! WOHO!! Så härligta att ha någon man äntligen kan snacka skit med! Och faktist ha lite kul med, med samma intressen! <3

Här är lite bildbevis på att jag är allmänt konstig.

(haha klockan kan även användas som spegel)

(Sa ju att jag var konstig;))

(älska onsdagar! dom säger till oss att ha mjukisbrallor på lektionerna, haha)
hjärt fisk
(hahahaha, fisken var formad som hjärtan!!)

(I'm like "don't you think I'm hot!?" haha)



A little bit longer and I'll be fine


 


Prov

Okej, nu har j ag precis haft hälsa provet det gick tyvärr inte så jätte bra missade 2 frågot helt och hållet!? Sen missade jag lite på en annan också men bara att hoppas på det bäst antar jag! Haha Cajsa! Har också kärat ner mig massa  Nick! uscha, livet är tufft, haha. <3




Idag har jag då prov i kost och träningslära, det känns verkligen som att jag inte kan något av det så det är väl bara att hoppas på att det går bra. Sen ska jag skynda mig hem och förhoppningsvis hinna se my darlings lite på tv. Och idag kmr världens bästa Amanda hem! Men sent så jag kommer nog inte träffa henne förens imorgon vilket jag måste göra då! Har saknat henne galet mycket! Men nu måste jag lägga på ett kol ska fixa lite innan skolan.

Scaryyy

Är nu hemma på lunch och ska snart tillbaka till skolan och ha svenska, med en lärare som tuvärr inte faller mig i smaken. På historian gick vi först igenom lite om terrorism  sen åkte vi till kyrkogården och fick kolla runt för att sen svara på frågor. Så härligt att slippa sitta i ett klassrum hela tiden.  Efter svenska ska jag skynda mig hem och plugga hälsa sen ska jag till stallet och rida. Alltså jag spyr på mit hår!! åhh, det är så jäkla puffigt och jobbigt BLÄÄ!
Lite bilder från idag



Time to sleep


Nu har jag varit duktig och pluggat lite med hjälp av min kära mor, gick dock inte så bra, hehe. Jag fick inte så mycket gjort. Red iaf ut idag, vilket har varit mycket efterlängtat hos både mig och pållen. Men jag ber er som kör sakta in något otroligt! Spc om ni kör moped, motorcykel, släp, stor bil eller om det bara dånar ovanligt mycket om ert fordon. Idag flög Knighten ut på vägen två gånger, 1 gång för en motorcykel som inte saktade in mycket alls sen 1 gång för en biggabil med släp. Och ni ska veta att många av hästarna slänger sig in mot vägen(storriskattblipåkörda) Hatar verkligen att rida på vägen med alla idioter som inte saktar ner ett jävla skit!

Tror iaf att jag tröttade ut honom för första gången på ett bra tag idag, rejsade 2 ggr i uppförsbacke skit kul bara att han inte ville stanna och "sladda" i den skarpa kurvan, haha jag trodde faktist inte han skulle vara så dum så att han inte bröt av menmen. Sen fick han spel när vi hamnade bakom en annan häst på vägen hem, han ville gå med den! Sen kändes han riktigt härlig! Måste verkligen klippa honom nu.  Men nu måste jag verkligen få min skönhets sömn fastän att det inte verkar finnas något hopp för mig <3


Cassa vad säger du om att simma på fredag och träna något på TK på söndag?

Just praying to a guy that I don't belive in

Plugg

Kom hem från skolan för ett tag sen. Hade ju som sagt bara matte och natur. På matten hade vi ett litet testtest inför torsdag, bäst som jag är så blev jag klar snabbast fastän att jag och Sandra snackade massa, hehe. Men ska inte ljuga, jag hade ett litet fel, jag skrev typ 3,5 när det skulle varit 3,54. Det var ju inte så farligt iaf. Eftersom att det tog typ max 40 min att göra det med babbel och sen rätta och så och jag och Sandra pallade inte plugga sen så började Sandra rita i sitt block och jag hjälpte henne, vi planderar att bli klara matte lektionen efter provet, hehe.

Sandras och min fina.. ehm ja vad det nu är.

Sen hade vi naturkunskap och då skulle vi gå till skogen, fatta jobbigt, det var ju riktigt varmt ute också liksom! Där skulle vi iaf göra massa tråkigt som jag inte förstod mig på. Vi hittade bla ett träd med en slimetumör. Sen attackerade vi ungar med ekollon. Haha, riktigt dålig humor kallar jag det.
träd
vi fick bla gräva. super kul!





music's in my soul
it's the one thing on my mind
I just wanna play my music all night long




Skolan

Nu har jag lite bråttom, ska snart vara på skolan. Har iaf bara två lektioner idag, matte och nk. På matte ska vi förhoppningsvis bara öva inför provet på torsdag men på naturkunskapen ska vi ut i naturen och ja jag har inte riktigt fattat vad vi ska göra  och var ju sjuk när hon gick igenom det men vi ska ut och "undersöka" iaf. uscha! Mycket bättre när vi bara haft en lektion på måndagar, hehe. Sen måste jag verkligen öva inför hälsa provet, morsan har lovat att hjälpa mig med tanke på hur bra jag är på att plugga. Sen stallet också såklart ju. See you later!

All I wanna know is do you wanna get away?

men bara döda mig nu då

Jag är på så himla dåligt humör så det är inte sant blir sur på allt och alla för inget hatar mig själv för det. Har kännt av det ett tag och jag bara hatar det!!

Men det är bara så tråkigt nu har liksom ingen som står riktigt nära och dom jag är omgiven av får mig liksom att må dåligt. Vet inte vad jag ska ta mig till för när jag är sur vill jag inte träffa någon och förstör massa bra relationer (fixas av dem som klarar av det såklart) och kan ju inte vara i stallet för stör mig på typ alla där nu, men hallå!? Konstigt när dom inte kan göra ett skit rätt typ!? Och tar ut allt på Knighten, mamma och mig själv då såklart.
 
Och om någon säger till mig att göra nåt bra vill jag verkligen inte göra det, hatar när folk säger till mig att bli bättre liksom, går aldrig om jag inte själv vill det och tack vare de flesta vill jag vara så jävla dålig så det är inte sant.
Men sen kan jag ju liksom inte förvänta mig att människor ska göra allt jag ber om bara för att jag inte ska deppa ihop vilket jag tyvärr gör mer och mer nu.
 
Aja, idag har jag gråtit till Extrem homemakeover. Finns det någon som kan hålla tillbaka tårarna när ni kollar på det eller? Sen kollade jag mina älsklingar eller förlåt mina och Cajsas älsklingar innan jag och mamma åkte till stallet där allt brast och jag kunde inte rida.

Vet ju att Knighten inte mår bra av mitt dåliga humör och vill bara hans tid med mig så kul och härlig som möjligt, vill att han verkligen ska uppskatta mig. Okeii anledningen till att allt brast var väll jäävligt onödig vilket sen fick mig att må ännu sämre men när jag säger till mamma att hon får rida för jag vill verkligen inte bli sur på Knighten så blir hon as förbannad!?

Jo jätte kul att man alltid ska få skäll när man försöker göra rätt i den sisten, har fått rådet av många att inte rida när jag blir sån och eftersom att dom kom in tidigt var han tvungen att röra på sig mycket. Efter att ha suttit och verkligen hatat mig själv ett tag var jag tvungen att galoppera lite ändå. Sen hemma nu och blir på lite bättre humör nu när jag lyssnar på mina älsklingar!<3



 

She was on her way to mars when she fell into my arms, thank you gravity




Goodmorning!?

tree


Alltså jag är typ dum, tänkte att jag skulle sova ut denna helgen eftersom att jag inte hade något jag behövde göra men så lägger jag mig vid typ tre.. Jätte smart ju. Aja mysigt väder iaf, så länge man inte måste gå ut i det då såklart. Nu måste jag typ verkligen plugga. uscha på hälsa! Stallet sen också såklart, men det blir när morsan kommer hem. Vill ju inte köra moppe i detta härliga väder. Nu ska jag nog ta och fixa lite mat och se om man kan få nåt gjort idag så att föräldrarna inte får spel när dom kommer hem.



Cassa simma är ju bra att göra också! Haha, allt detta är lättare sagt än gjort.

Can't have you <3

Tråkig dag!


                                                
      
Okeii, idag sööög!  Sov ju typ bort hela dagen sen blev det inget med Cajsa? Fråga mig inte varför hon verkade ha bättre för sig aja så jag har typ suttit vid datan hela dagen. Sen vart man i stallet också såklart. Red i ridhuset, men går inte så jätte bra för oss nu lillkillen är alldeles för öppen nästan hela tiden. Såklart han har ju sina stunder då han går som en dröm men måste vänta ut dom så jäkla mycket. Hmm.. jobba mer från innerskänkel till yttertygel?!
Imorgon lär typ bli lika drygt bara deppigare för att det är skola på måndag, men har nog bara 2 lektioner.


Haha, nu har jag bestämt att jag och Cassa ska börja träna på något sätt. Hoppas det är okej med dig Cassa, haha? Tänkte att man kunde kolla in TräningsKompaniet. (billigare än nautilus)

tjockis!

Kladdkakehjärta resultatet av mina målade naglar spain 08 butterfly 

Har TRÅÅKIGT så tar och lägger upp lite bilder.



Måste verkligen försöka gå ner i vikt lite.. Lägga av med allt onyttigt bla.  Börja träna lite kanske, utöver hästen då. Nån som känner för spinnign eller något?



I never thought that I 'de get hit by this love bug again

Lördag

Jobbig dag idag tycker jag, pallr inte göra nåt menmen. Har precis varit duktig och duschat och idag ska jag förhoppningsvis träffa Cajsa, plugga(tänkte göra massa egna anteckningar), sen måste jag nog till stallet 2 gånger idag eftersom dom sagt att det ska bli sorm, 1 gång o rida eller något sen ut och fodra.. blää!

Haha men hade väsrta härliga drömmen inatt. Jag morsan, min farmor och några kompisar till mig hade varit någonstan(vetejvart) aja så skulle vi åka hem där ifrån så när vi kör på typ en ganska lite väg ser morsan ett hus till salu och ska därför tvunget gå och kolla in det. Då kmr typ sonen till han som skulle sälja huset, han satt i rullstol och det konstiga va att han ba satt där heeela tiden och bara glodde på oss haha aja sen kolla vi in huset som var aas fint, hade stall, paddock, ridhus och inomhus pool!! typ vadå där vill jag bo!!

Fredag kväll, Singstar



Nu har jag rockat loss till singstar med min kära familj. Kan väl säga att jag var helt klart bäst vann alla mina rundor bara en sång som Alec var bättre än mig på "Father and Son" så det var väl tur att han var i mitt lag. Vi kidz vann mot oldies med godknowswhat - 2. hehe aja time for me to go to bed now, goodnight! <3


NU är ...

JB
NU är cajsa här och vi ska kolla camp rock. mums cajsa <3 mig
colliiiie <3 cajsa. jag älskar diiig collaaan mkt <3333 pusssssssssssssssssar /// cajsaaaa jonas och maken joseph jonas

Welcome

Dessa tre underbara bröder är med i Camp Rock.

Wohoo! Nu har jag som typ alla andra skaffat en egen blogg. Man får väl passa på när man är hemma och sjuk. Men detta hindrar inte mina planer. Idag ska jag som vanligt till stallet, hoppas på bra väder så man kan rida ut o galoppera lite. Men innan dess får jag väl ta och plugga massa nu när jag ändå är hemma. Historia, matte och hälsa.. Sen kommer älskade Cajsa hit och vi ska kolla på Camp Rock!! Barnsligt, I know but hey, that's just who I am. Nu ska jag fixa lite kamomillte (stavning?) sen kanske man skulle kunna hinna med att måla naglarna. Ciao!

Välkommen till min nya blogg!

Moi!

RSS 2.0