Roligt!

Ja ååh, vad roligt jag har! Mina kompisar verkar typ ha gått och dött, vet inte riktigt vad som har hänt med dom.
Vart har ni tagit vägen?


Red ju iaf som sagt ut idag. Innan dess var jag och Amanda nere på Solbacken och kollade E när hon red lektion sen träffade vi på en som stått uppe hos oss innan V, som ska flytta igen imon. Hon ville iaf hänga med på en liten uteritt så efter att hon visade oss runt lite i stallet så skyndade jag och Amanda oss tillbaka till vårat stall för att göra iordning hästarna. Och i vårt stall stod den lilla skiten nu. M hade vart och hämtat sitt lilla hingst för. Han är verkligen super gullig. Måste säga att jag är lite avundsjuk men är nog inte själv redo att köpa en sådan liten. Sen kom iaf V och vi gav oss iväg, Knighten som även idag fick ligga sist som den ofarliga ponnyn han är uppförde sig helt ok. Jag älskar min lilla ponny som fan!

Tillbaka i stallet beundrade vi fölisen lite mer sen fixade vi vad vi hade kvar att göra bla hämta hö. Jag blev lite sur på Amanda för att hon bara lämnar mig och aldrig vill träffa mig utanför stallet och har börjat inse att vi typ inte kommer träffas något alls när hon flyttat. Så blev det iaf med 2 av de närmaste vänner som flyttat, träffade dom väldigt mycket i stallet sen flyttade dom och vi hörs väl av och jag skulle gärna träffa dom men det blir aldrig av. Sjukt tråkigt för jag har haft så roligt med Amanda och planerar fortfarande in vad vi ska göra i sommar tills jag kommer på mig själv. Just det i sommar kommer jag vara ensam. Jag kan verkligen inte fatta det. Då är det bara jag och Knighten igen. 

Aja, tillbaka till stallet.. Jag började gnälla på Amanda och överdriver sjukt mycket. Till slut säger jag att då kanske jag ska gå och hämta hö själv då säger Amanda nåt i stil med Men gör det då. Jag rusar ut från dörren och går mot staketet när jag vänder mig om och precis ska gå mellan trådarna ser jag att där kommer Amanda springades efter mig. Ni vet ju vilken panik man får då, så jag börjar rusa iväg (höpåsarna saktar faktiskt ner en!) efter några meter vänder jag mig om och ser Amanda ligga på marken. Jag knäcker mig total och saktar ner sen springer hon surt förbi mig. Tihi! Nu tycker jag dock lite synd om henne när hon sitter hemma med ett uppskrapat knä. Men inte så synd om henne..Nej nu tror jag nog att jag ska sätta miig i sängen och snyfta lite.

wake up happy

Det blev inte mycket bloggande igår, hade inte riktigt något att skriva om. Inte för att jag har det nu heller. Snart ska jag nog iaf åka till stallet med Amanda. Det blir nog en uteritt i detta fina väder, hoppas då att min lillkille uppför sig lika bra som han gjorde igår. Mer vet jag inte vad jag ska göra idag. Det är ju ändå lördag och jag kommer förmodligen sitta i stallet. Det är ju lite tragiskt..

Vad har ni andra planerat in?:)  

Skynda

Nu måste jag skynda mig ut till stallet men först måste jag fylla på moppen med olja. Hm, vart har jag gjort av den nu då? Och tanka och försöka fylla på däcket med lite luft haha!

See ya!

Gekås

Nu ska jag berätta vad jag hittat på idag. Vänta lite bara måste byta om först!

Hm, jag började dagen med ett seriöst tänkande om jag ändå inte skulle ligga kvar lite till i sängen. Jag går bara upp senare och senare på dagarna nu. Låg iaf inte kvar allt för länge så sen åkte jag till skolan för att ha svenska och göra typ ingenting.. Åh, vad kul! Vi skulle gör egna instuderingsfrågor och jag gör typ 20 frågor på varje sida då, haha!
Jag skyndade mig hem och åkte ut till stallet med mamma.
 
Vi gick och hämtade massa hö eftersom att höet i stallet är blääigt. Sen tog jag in min lortgris, ni kan ju tänka er hur bra lera och vitt långt + mkt hovskägg går ihop.. Det är inte en bra mix kan jag lova er! Knighten var iaf duktig när jag står där med vattenkannan själv och försöker pricka hans hovar och skägget. Sedan hoppade jag lite, och ja litet. "Hindret" låg på 20-40 cm kanske, haha. Men det är ju så härligt att hoppa med dressyr sadel. Ställde iaf upp det på diagonalen och försökte få honom att vänta på att jag bad honom att hoppa, funkade docj inte alltid spc inte i vänster varvet då han alltid blir otroligt lång, den galappen är inge bra måste verkligen försöka fixa det.

Hemma och ny duschad, då kom Mickis och hämtade mig. Vi åkte och plockade in hästarna eller snarare hon jag tänkte att jag gillar ju faktiskt att min Convers är vita vill inte ha dom bruna.. Sen drog vi iaf vidare, stannade till på donkans drive through sen fortsatte vi mot Gekås. Det var väl mest häst grejer som vi skulle ha så här ska ni få se vad jag köpte! :)




Det blev inte så mycket, finns ju dock inte alltid så fina ponny saker det är precis som att bara
för att man har ponny älskar man gult, rosa, lila, och äckligt komnimerade färger..

Men nu ska jag går och lägga mig. God Natt!

Datapaus

Idag tänkte jag att jag skulle ta en liten paus från datan men så blev det icke för jag kände en sån lust för att gå in och kolla efter hästar! Kom hem från stallet för kanske 2 timmar och idag var jag duktig och red dressyr! Knighten var faktiskt också duktigt (suplise, suplise!), i slutet var han super härlig utan alltför mycket bråk. Träffade Mickis i stallet, vi babblade lite om hennes hingt som snart kommer (får vi väl hoppas tyckte hon sa att han skulle veterinär besiktigas imorgon) så imorgon ska vi åka till Gekås och köpa lite häst grejer.

Innan dess har jag bara svenska på morgonen det är najs! Har nu pratat massa med mamma om att köpa föl eftersom att vi inte har råd att köpa en fullt utbildad dressyr häst så kanske man skulle börja med nada. Jag vill ju såklart bara göra allt nu när våren är påväg, jag inte har min lilla tise och nu när Amanda och hennes pålle snart försvinner men vi kom fram till att et kanske inte var världens smartaste och mamma tyckte vi skulle forstätta kolla men annars vänta till hösten/vintern.. Ni vet då när man allra minst vill ha häst! Få se hur det blir. Har iaf mycket stöd och hjälp från andra så det kanske inte skulle vara helt omöjligt.. eller!?

Nej nu ska jag ta och läsa Modell Sommar och sen sova, än en gång för sent. Tänk liksom om man kunde vara så duktig att man sov 22 och typ gick upp kvart i 7, jag kommer typ aldrig i säng innan 23. Aja, god natt!


Vem vill inte ha en liten sån här skit liksom!?
Dock skulle jag isf ha en större och fulare skit, haha!

Donno..

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva just nu men är otroligt glad nu när jag kommit på vart jag iaf har lite fler bilder på tiger!


Tuff dag!

Börjar dagen som jag slutade gårdagen, med tårar i ögonen.
Lyckades hålla dom inne i ca 1,5 timmar sen i slutet av min redovisning när jag spelade en låt sprack det. Låtar är verkligen som känslor för mig. Jag klarade inte av att vara kvar där och frog hem, att det inte tar slut förstår jag inte. Allt påminner om honom.
Att se att vi nu bara har en matskål framme får mig att inse att jag aldrig kommer se hans lilla ansikte när han står där och skriker efter mat och kollar förväntansfullt på mig.
Nu ska jag iaf strax rymma från mina känslor och åka till stallet.

I'm alone again.

RIP

Kan berätta att vi åkte hem från veterinären utan Tiger.


ca 9,5 år blev han, katten som jag lekte datt med när han var liten, som bet en i tårna när vi satt och åt, som alltid ville upp och "snutta" på sin "gossedjurs mamma" i min säng klockan nio.
Katten som jag så många nätter höll tätt mot mit bröst när vi var rädda för åskan eller jag för bara mörkret där låg vi tills en av oss somnade.
 Min lilla Tiger som jag själv valde ut från dom 2 kullarna, jag var mer intressant än maten. .
Min katt som jag bar runt på som en liten bebis, som satt och vaktade utanför mitt rum, som alltid ville ha mitt sällskap när han skulle äta helst ur handen. 
Katten som höjde min livlslust så mycket ett bra tag.





You're the reason I come home
You're the reason I come home my love
You're the reason that when everything I know falls apart

Vet

Nu ska vi åka till the vet med min lilla kise och se vad som är fel med honom.



Engelska suger!

Precis så tycker jag nu! Engelska är verkligen svårt eller jag vet bara inte vad jag ska skriva i mitt arbete.. Sen måste jag duscha oxå, inga tvivel på att jag kommer somna direkt när jag går och lägger mig iaf, haha!


Innan idag vart det stallet med Mandy. Träffade även M och M där och just det Cassa var där en lite snabbis! Vi eller jag eller vad man nu ska säga gjorde ett tappert försök att göra som Ellen Degeneres gör när hon dansar/går över bordet. Detta försökte vi göra med skottkärran men jag antar att mina ben var för korta för jag höll på att åka med skottärran ist.

M berättade att hon köpt en ny häst som kommer på fredag, ett litet hingst föl som säkert kan bli mega snyggt när han väl växt till sig. Nu är han inne i ful åldern, men på bilden hon visade såg han iaf ut att ha ett väldigt fin huvud. Måste säga att jag blir lite avundsjuk fast jag vill inte ha föl anser att jag är aldelles för okunnig för det, haha. Men hon sa att om jag ville öva fick jag gärna hjälpa till att rida in men jag tror hon skojade då alla vet vid detta laget att jag inte vågar sitta på någon annans rygg än min "mini ardenners" breda säkra rygg.

Måste verkligen sluta med det och ta lite chanser! Doch är det mest unga eller gamla hästar i stallet och dom unga vill jag inte sitta på för tänk om jag förstör dom eller om dom inte fattar vad jag menar, eller typ kastar av mig! Och dom gamla är hehe ja gamla och tyvärr inte dressyr hästar för det skulle ju vara kul, en av dom är en jätte duktig hopphäst men jag föredrar när bommarna inte ligger på högre än 60 cm. Hahaha!

Efter att jag kollat Amanda rida och kämpa på med skänkelvikningar insåg jag att jag aldrig kommer kunna rida in en häst. Herregud vad svårt! Creds till er som gör det! Sen gick vi iaf och hämtade min lill skit som var lite på högspänn och kutade gärnet eller stannade och skulle in till mig när jag tönkörde. Jag tog det lugnt lite och gick upp på övre volten när E kom in med sin unghäst. Vi körde igång igen och då kom det hans ryck som han ändå gick och höll inne ganska länge, han försökte verkligen bocka. Haha, vilket han inte riktigt kan sen kutade han gärnet och slängde med huvudet. Märkte att efter hans lilla brall hade ena tönnen gått sönder så fick longera lite ist då fortsatte han att springa som fan och åh vad jag önskar att jag hade ridit när han var sån!

Ni ska veta att han inte gör särskilt mycket, han kan inte riktigt bocka och har aldrig gjort något med mig men för att vara honom, ponnyn med alla fyra hovarna i marken är det mycket och jag är superglad att han släpper ut det och tycker det är roligt.

Sen skyndade jag och Amanda oss för vi skulle hämta hö och fodra och allt och vi var redan sena! När vi gjort det så snabbt vi bara kunde, jag skojar inte jag svettades när jag satte mig i bilen, kom pappa och jag skulle bara sopa vilket blev as fult. Nästan så jag shäms lite nu jag brukar alltid vara jätte noga när jag sopar. Btw, idag slog jag av lite av min nagel! By ser det verkligen fult ut, haha. Imorgon blir det stallet på em, har just em. 

haha, stolt jag blir över er som pallar läsa! ;)
 


Min framsida till arbetet.




Have you ever been alone
In a crowded room when I'm here with you


Sista dagen

Nu sitter jag här och försöker göra lite engelska med Beau Soir i bakgrunden men jag måste säga att det dock är väldigt svårt. Jag skriver ett arbete om Jack's Mannequin men jag hittar inte mycket infornation om dom alls och den jag hittat är på engelska, jag skylle mycket hellre ha på svenska då det blir enklare att uttrycka sif med sina egna ord.

Idag vknade jag 10 i 10 av att min brorsa ville ha sin mobil tillbaka. (Oops!) Sen låg jag och läste Modell Sommar till halv 11. Då gick jag upp och fixade frukost, det blev den sista lilla pizza biten, müsli m. fil som jag senare insåg hade gått ut, lite nötter och juice. Efter det städade jag undan lite efter mig för att sedan sätta mig här i sängen lyssnandes till Debussy och brottandes med den där jäkla engelskan. Jag har iaf ganska härligt schema denna veckan, ledig på fredag.

Tänkte snart gå och fixa lunch, om jagg pallar. I eftermiddag blir det stallet med Amanda då jag nog ska tönköra lillkillen.


Andrew McMahon i Jack's Mannequin



This is morning
That's when I spend the most time
Thinking 'bout what I've given up

Fyfan för läxor!

Åååh, vad jag är trött! Om jag vore någe smart så skulle jag sova nu men ist ska jag ta och göra lite engelska, påbörja litte lätta grejer. Kollade "Hot Chick" innan, den är  ju faktiskt riktigt härlig! Jag tycker att det börjar komma alför många komedier som knappt är roliga.

Någon som såg Melodifestivalen? Jag såg bara EMD's låt och, haha pinsamt nog kan jag säga att den snabbt lär sätta sig på mitt huvud! Men nu ska jag göra eng sen om jag pallar ska jag läsa lite i "Modell sommar", om inte blir det
Z z Z z Z z Z z Z z Z z Z z Z z

direkt. Haha! Godnatt!


Ge mig Peter Pan

Morsning korsning! Så precis att Cassa skulle sätta sig och kolla på Peter Pan och fy vad avundsjuk jag blev! Vi pratade om den filmen förra helgen men hittade dock inte den här, konstigt.. Haha, jag verkligen älskade han i Peter Pan när jag var yngre. Den otäcknade Peter Pan om ni inte förstått det. Själv ska jag nog kolla på ett gammalt avsnitt GG men det känns inte alls lika kul längre..

Kom iaf nyss hem från stallet. Jag och Amanda hade morgonen, jag släppte lillkillen i ridhuset då "min" sadel ju nu är hos sin riktiga ägare vilket är jobbigt.  J A G  V I L L  H A  M I N  S A D E L!! Sen släppte jag honom helt ensam i lilla trekantshagen eftersom att hans täcke har agerat mat så går han ensam tills vi har lämnat in det på lagning och fixat antibit spray. Amanda tönkörde sin lilla skit, haha tänkte det han börja se lite tonårs aktig ut. Börja växa till sig lite. Helt klart snyggast i ridhuset, hihi. Sen när vi var klara stod jag och kastade snöbollar upp på taket i väntan på att mamma skulle komma. Nej nu ska jag sätta på ett gammalt avsnitt GG.


Peter Pan! aka Jeremy Sumpter



I won't forget
I won't forget
About us

Ja Må Hon Leva!

Hestra idag vart kul men jag suger verkligen på att åka skidor och backarna var inge bra + att där var typ 1 miljon människor!! Ne, men ni fattar där var ganska många vilket gjorde det ännu svårare att åka för man var tvungen att visa hämsyn mot alla som åkte! Kan ju säga att jag ramlade 2 gånger..
 
Första gången var när jag skulle på liften, ena skidan åkte in på ett spår och den andra skidan åkte över den skidan och smart som jag är försöker jag flytta skidan som är under.. Det gick inte så bra och jag satte mig ner. Kevin fick smått panik för att Alec och pappa åkte iväg innan oss, "Vad ska vi göra nu!?" Den var svår.. Hoppa på liften som kommer nu!? Haha!

Andra gången var när jag skulle knäppa av mig skidorna, ni vet man använder ju sig av stavarna och den högra var inga problem för mig men den vänstra fick jag bara inte upp. Sen när jag står där och tar i för fulla muggar slinter jag och vipps så ligger jag ner, skidan var fortfarande på. Alec knäckte sig och jag blev förbannad. "Äh, vafan hjälp mig upp ist!" Klarade mig iaf med lindriga skador. Jag tröttnade dock på slutet då jag började inse att jag faktiskt inte blev någe bättre utan snarare sämre då bestämde jag mig för att sätta mig på en bänk och ringa Mandy medans de andra åkte något åk till. Efter det åkte vi hem, stannade och åt en hamburgare och jag läste modellsommar hela vägen hem men har ändå inte kommit så långt, jag läser verkligen långsamt.

Men nu är Mandy här och vi ska fira min älskade farmor! Sen imorgon har vi morgonen i stallet. Får se om jag kan sno min brorsas mobil och lägga upp en av de få fotona jag tog.


gaaaah!

Fan vad sur jag blev igår, usch! Nu ska jag iaf snart åka till stallet med Mandy men vad vi ska göra där har vi ingen aning om.. Och nu fungerar inte kameran jag använder så alla bilder tas med min sugiga kamera.. Och imorgon blir det HEstra.. snacka om att jag fan inte är på bra humör!!



I'm falling like I've never fell before

MEN DÖ MF BLOGG.SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMMFG!!?!?!?! NU BÖRJAR JAG FAN LIPA OCH DÖDAR DENNA JÄVLA CP SKITEN! hADE SKRIVIT VÄRSAT FUCKING CP LÅNGA BRAIGA INLÄGGET OCH SEN SKITER HELA JÄVLA FUCKING SKITEN NE NU FÅR NI INTE VETA VAD JAG HAR GJORT IDAG FÖR ATT DENNA FUCKING SKITEN SUGER SOM FAAAAAAAAAN! ASSÅ NI FATTAR INTE HUR IN I HELVETES JÄVLA FÖRBANNAD JAG ÄR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ursäkta

Alltså jag är ledsen men jag är inte alls på blogg humör så det blir ännu ett litet fjuttet inlägg. Efter att vi bakat bullar åkte jag och Mandy till stallet och dit drog vi med en kompis ( E ) till mig som stått där med sin ponny tidigare. Mycket kul! Jag var på typ allmänt bra humör och babblade non stop, hehe. Amanda skrittade ut och jag lite dum som jag är red i ridhuset men fy vad det gick bra! Gick som han hjorde i början av lektionen igår, samlad och under sig han var dock lite okoncentrerad. Men aja formen blir inte heller helt hundra hela tiden och tung blir han, haha det är ju bäldigt jobbigt att gå så rätt, båda får verkligen anstränga sig.

Sen drog vi tre vidare till min kompis stall, hennes morsa som vi förövrigt är lite smått rädda för, haha kom och hämtade oss vid 5. Dom gjorde iordning hästen och i stallet medans jag och Mandy typ stod och babbla gärnet bl.a. om E's söta ponny! Babblandet fortsatte på E's hopplektion, hehe. vi kommentera allt. Sånt är riktigt kul!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, det behövs kan jag säga! Imorgon blir det upp tidigt, ska vara hos tandhygienisten 10 över 11 tror jag, BLÄÄ! Sen ska jag nog åka till stallet med Mandy. Vill även gå in en runda på häst shopen..


haha, mm mycket smör på bullarna ;P


I won't change anything in my life

Bullar

Det är precis vad mamma håller på att baka nu! Tror nog att jag ska gå ovh hjälpa till, wihoooo. Sen blir det stallet med Mandy i detta fina vääder! :)

Everything's the same

Ridlektionen idag väldigt bra i början sen sket det sig efter en skritt på långa tyglar, tror delvis att det var för att jag blev för avslappnad efter det. Så synd för han var så bra ibörjan, spännstig, bra i formen hade precis den rätta energin + att den var riktad upp, det var verkligen härligt. Men blir så förvirrad för det känns som att det går väldigt dåligt och sen säger Catrin (ridläraren) att vi stadigt utvecklas och att vi sen vi såg senast (en månad sen) blivit snäppet bättre, kan han inte alltid gå så bra som på lektion. Sen vet jag ju att hon kollar på andra grejer än bara eftergift och form då hästen måste gå i balans i rätt takt och lagom energi, sen kommer det andra nästan utan att man tänker på det men jag blir lite galen på ponny skiten, har gått så halv dåligt och sen visar han upp sig gärnet när jag har en chans att få hjälp med vad som inte går så bra. Lite svårt att få hjälp när hon inte får se det. Sen har otrolig talang att hitta det negativa i allt vilket inte Catrin gör. Måste säga att denna ridläraren är riktigt bra!

Har precis ätit god kvällsmat, äppelpaj. Hihi! Och nu ville jag kolla film med mina brorsor men båda verkar typ hata mig.. Den enas anledning;
Jag: - Vill du kolla film med mig
Bror: - Helst inte..
Jag: - Varför?
Bror: - För att du är konstig..


Jaha tack det var ju kul att höra, inte första gången heller. Men äh fuck them då! :( Ska se om jag sätter igång en film själv..

Never come back

Sitter här och lyssnar på musik. Jag älskar verkligen musik! ÄLSKAR! Igår va jag i stallet med Mandy och vi fick ryck igen, haha stället gör en typ deprimerad! Nej usch. Sen kom vi iaf hem vid typ ja, lite efter 21. Vi hämtaade även upp Cassa på vägen så bakade vi snickerskaka och sjöng disney låtar. Jag tycker det är fett kul.
Haha så fult (snart) 17 och är fortfarande fast vid disney. Menmen, synd att Mandy vart så trött annars hade vi tänkt kolla Titanic för hon har aldrig sett den!! Men hon ville bara sova så jag och Cassa låg vakna och babblade lite eller kanske mest jag, tycker nämligen att det blir sådär pinsamt tyst annars. Sen skyndade Mandy sig här ifrån imorse och jag och Cassa fick städa..

Men nu ska jag rocka loss till musiken här! Ikväll blir det lektion för Catrin i vårt cp sugiga ridhus!

Fy

Idag vaknade jag super sent.. 20 i 12. Fast det gör inte direkt något för jag har absolut ingenting att göra idag.. Tråk!!
Någon som har förslag på vad man kan göra?
Tänkte att jag borde fixa mina naglar och lite sånt men det känns inte så lönt eftersom att jag ska till stallet sen. Och idag är verkligen en dålig "inte göra något dag" för mamma och pappa har satt sig vid tv:n för att kolla skidor.. Då finns det inte så mycket att göra tycker jag, haha. Man skulle ju kunna plugga men jag skulle inte tro det va. Vill inte precis göra någon nytta ju. Tss.. vem vill det på en söndag? Nej, jag ska ta och rota igenom lite lådor nu och se om jag kan komma på något att göra..

Drar

Slängt på mig lite gamla skol tröjan, hihi! Inget smink för fy vad linserna är jobbiga då nu drar iaf jag till Mandy! Ska bara ringa henne och säga det, haha. Ciao


Kamera sladd

Haha, glömde att säga att jag hittat kamera sladden så nu tänkte jag ladda upp lite ego bilder och lite bilder på min älsklings ponny, men det är blider som Mandy fotat tidigare :)


jag hade kul med rån, haha


Snoopy susade i soffan jämte mig :)


Detta hade jag på mig i.. torsdes


höhö ;)


haha min ponny knas x)


Hihi <3


Fattar ni att jag älskar denna ponny! Vill ha sommar, sadel och bus nu!! <3 :D



ska lägga in bilderna från mobben nu oxå. Se om det finns några roliga bilder där :)


maha! vad tkr ni om min heting mössa som jag har i stallet? ;) + dom
snygga termo brallerna!! :D


och mössan var på idag oxå ;)


aw, detta var vår första riktiga tävling :P



´GLAD ALLA HJÄRTANSDAG! <3

Städ dag

Var i stallet väldigt länge idag med Mandy! Och vi fick ett totalt städ ryck. Haha! Började med att jag antydde att sadelkammaren vart skitig.

Moi - Fan vad här ser ut!
Mandy- Det är väl inte vi som har sadelkammaren?
Moi - Nej då, vi har foderkammaren..
Both - Haha!


Det såg typ lika illa ut i foderkammaren så jag började borsta av tunnorna och sopa där inne, sen drog vi igång! Slängde massa påsar, la upp grejer på hyllorna som inte skulle stå på golvet, vek massa täcken och la in i mitt förra skåp, mockade ur en  tjejs (som flyttat) box, satte upp en anslagstavla i sadelkammaren, flyttade runt massa grejer, säger man att man vädrat mattor? haha aja också sopade vi i hela stallet! Så vackert där är nu, eller när vi åkte där ifrån iaf det ser säkert fördjävligt ut redan. Vi kom även på massa grejer för att fixa till gården. Tråkigt bara att ägarna är så snåla och tråkiga.. Eller snåla och snåla, vi har ju ganska mycket grejer på gården men standarn är väldigt låg och det är ju iofs stallhyran också med tanke på att vi har både ridhus och padock(stavning?).  Men när man tänker efter är allt ganska dåligt..

Tänkte snart ta och göra iordning mig och kanske dra hem till Mandy innan vi ska till HK för att hyra film.. Hm, får se hur jag gör ska kanske slå in min farmors present först. Hon fyllde år i torsdes. Måste nog köpa något mer, med tanke på vad hon gett mig så men det är lite svårt denna kvinnan har nämligen allt. Någon som har förslag på något bra!?
Så   GRATTIS I EFTERSKOTT ÄLSKADE ANITA!!! :D<3

Nej nu ska jag nog ta tag i mitt liv.

Ni har väl hört     Shake It - Metro Station


fullt upp

Jag har fullt upp med att läsa alla andras bloggar så jag hinner inte med min egna nu, haha. Sen har jag ju tyvärr inte riktigt något kul att skriva om, Va i stallet till typ 20 i 22, hehe. Snackade med Emce i typ en timme sen fodrade jag. Men självklart måste jag skrämma upp mig själv när jag är själv och det är mörkt ute! När jag står vid diskhon ramlar plötsligt något ner från halmhålet!! Fatta rädd jag blev! Det första som kom upp i skallen var att tjejen i the ring växte upp på ett höloft! Det tänker jag nästan alltid när jag är i stallet. Iaf så kunde jag bara se en halv levande varelse ligga där i halmen ( i min fantasi då). Sen var jag tvungen att börja tänka lite ordentligt, det var ju katten som hade trillat ner och halmen som prasslade sen ja, det var ju hästarna som rörde sig. Men jag gick fan inte när för att kolla eller något sånt. Nej, nej!

Imorgon blir det stallet tidigt, morgonen. Suck!! Så jobbigt, inget sova länge.. Ååh soova!! Mm..
Sen hoppas jag på att det blir Film hos mig med tjejerna. Kanske an försökka leta upp sladden till kameran imorgon också!

Men nu ska jag sova.

Tjejer, förslag på vilken tid vi ska ses på HK? :)

SEG

Jag är så seg! Nu har jag suttit hemma väldigt länge utan att göra ett skit, så nu måste jag ut till stallet och rida hoppas verkligen att allt går bra vill inte bli på sämre humör..

Tomt

Nu hade jag tänkt vara duktig och skriva om vad jag har gjort idag och lägga in nån bild och så men jag pallar verkligen inte, är trött och har läxa. Var tvungen att gå upp väldigt tidigt idag! Sen hittar jag inte sladden till kameran så no pic here inte..

Blev lite nere idag för jag fick veta att min sadel inte kommer fören i mitten av mars (kan man ju fan alltid hoppas på) och jag hade ju börjat ta tag i ridandet nu, typ bara för att vi skulle kunna köra igång som fan när sadeln kommer men nu är det ju fitt cp långt dit och jag bara pallar inte! Skulle igentligen fått sadeln i mitten av januari. Är så jävla förbannad och ledsen!

God natt blir det väl inte så.. Dålig Natt allihopa!

Jag är helt slut!

Total slut! Har suttit med historian ganska länge nu men håller bara på med power pointen och det går inte så bra! BLÄÄ! Men det är kul iaf (när det funkar vilket det inte gör längre..) Nu ska jag iaf sätta mig och skriva stöd ord sen ska jag skriva ner vad det nu är för verb till engelskan och öva på prepositionerna sen kommer jag garanterat somna med någon läxa i ansiktet, haha. Sad but true. Imorgon blir det upp tidigt och duscha sen ska jag försöka fixa sista grejen med pp visningen innan jag förhoppnigsvis blir körd av pappa till skolan. Nej nu ska jag gå och hälla upp ett  glas cola så jag iaf pallar hålla ögonen öppna!!


Men blööö!

Precis så vill jag säga till min bror ibland! Ingen går mig på nerverna som han gör och han verkar inte ta åt sig av något man säger till honom heller snacka om att jag känner mig underlägsen! No chans what so evva!

Redovisningen gick faktiskt ganska bra ändå. Vi pratade inte så mycket och visste inte riktigt vad vi skulle säga men känns som att jag inte babblade bort allt så mycket när jag väl pratade med massa eeh, asså, liksom, typ, kanske och sån skit. Haha, den kommer väl imorgon till historian! Men nu hade jag tänkt göra Estonia arbete men så blev det dock inte, faan jag som fick sitta vi datan nu! Jäkla bajs! Fick åka med Cassa till stallet så jag slipper ta moppen(gissar på att vädret där ute inte är lika bra som här) och dom kommer hit halv 5 så nu får jag skynda mig! Faaaan!

10 min

Om 10 min gäller det!! Usch det kommer gå åt helvete och får nog bara G i denna kursen, tråkigt men sant. Har bara mig själv att skylla, att jag inte är det minsta intresserad av skolan nu, hehe. Men konstigt liksom? Aja. borde kanske bestämma vem som ska säga vad nu! Gaaah..

Hjälp!

Nu drar jag till TK för Step Up med klassen, undrar hur detta kommer gå med tanke på hur bra kordination jag har (hm, det där låter inte rätt), sen ska vi tillbaka till skolan och redovisa oc jag vet redan att det tyvärr nog kommer gå åt helvete..

Hejhej!

Varför tar det inte slut!?

Tränade i ca 50 min idag med Cassa men blev dock bara kondition, nästa gång får vi hinna med styrka och vara där på en bättre tid. Vi hade ändå tur, kom några lite senare än oss och dom fick stå och vänta.. stackarna. Hade gärna vart kvar där längre, var på gåbandet när jag tvunget skulle gå. Det var ju Top Model ikväll!! Kom hem precis i god tid till det. Men nu funderar jag på om jag ska duscha eller försöka fortsätta med poxerpoint, är inte säkert att jag får det eftersom att det är på brorsans data..

Aja, får väl gå och fjäska lite!



                            Analeigh


Duktig

Nu har jag vart super duktig! Var i stallet imorse och red sen åkte jag hem bytte om och drog till mc för att möta S. Efter att ha ätit där gick vi vidare till bibblan för att fixa tidningsartiklar dock blev kvalitén inte så bra men fixade det. Lämnade även tillbaka 2 böcker nu kom jag bara på att jag måste låna en ny, haha!  Sen hämtade mamma och killarna upp mig vid slottet och vi åkte till rusta(?) gick sen in på Intersport men där vart det inget intressant vi åkte vidare och köpte foder som vi sen lämnade i stallet och nu är jag hemma. Men dags att byta om för att om 35 min ska jag möta Cassa på TK. Sen blir det mer läxa att göra..  
Ciao for now

Skynda, skynda!

Nu ska jag skynda mig ut till stallet! Och sen skynda mig lika snabbt hem, haha!

Gääsp

Nu sitter jag här och tycker lite synd om Cajsa som verkar vara mega nere nu! Jag kan dock helt klart förstå henne. Allt kommer på något sätt samtidigt nu, man ska göra allt! Jobbigt, jobbigt..

Har vart lite dålig med uppdatering min enda anledning är att jag typ inte haft något att skriva om, haha bra va? Idag hade vi ju som sagt bara matte vilket var precis så svårt som jag trodde det skulle vara! Jag typ övertänker på smååå detaljer som man inte ska bry sig om så funkar inget för mig. Sen stannade jag kvar med Lina, Kajsa och Emelie i skolan för att vi skulle öva inför etik redovisningen jag tycker dock att vi inte kom någe vart alls, illa!

Sen drog jag hem åt och kollade tv med mamma och Kevin. Sen i snöstormen åkte jag ut till stallet och tog in hästarna. Min lillkille ser fortfarande förjävlig ut men måste säga att han passar ganska bra i fläta. Nu kom jag på hur mycket jag stör mig på hans svans! Måste han klia av den hela tiden!? Aja, idag  var jag duktig och red i ca 1h 20min! Bra va? Det är väl för att Amanda åkt till stockholm nu, hihi. Lindade honom till och med.

Imorgon ska jag försöka hinna med massa, frågan är när det kommer börja skita sig och vad jag inte kommer palla. Börjar i alla fall med att åka ut till stallet och fixa, ska även fixa mat och mocka åt Amandas lillskit. Sen får jag skynda mig hem för jag ska möta S på bibblan och försöka få tag på en tidning artikel om Estonia. Kanske blir lite matte oxå, får hoppas det. Jag vill ha en ny väska! Någon som har förslag på brun läderväska med axelband, stor nog för A4?

Men nu ska jag hoppa i säng och läsa lite engelska.
God Natt

Blååå

Nu har jag ätit super go kvällsmat och snart ska jag hoppa in i duschen. Va i stallet med Amanda innan och fan ta dig säger jag bara! Haha, jag fick inget gjort, det är ju så mycket roligare att bara gå runt och babbla. Busade med lillkillen i ridhuset, haha han blev till och med trött eller det brukar jan bli. Kul hade vi! Sen gick vi tillbaka till stallet och jag friserade min ponny lite, hm nu ser han verkligen förjävlig ut! stackarn! Till råga på allt gjorte jag en fläta i pannlugen på honom..  med en blå rosett!! Haha, jag tycker synd om honom, jo han har en i svansen och men måste göra om den flätan, det blev lite stressigt på slutet.
 
Börjar kl 10 imorgon så det är ju bra men något som inte är lika bra är att vi har matte! Jag är verkligen orolig, det har ju gått ganska bra för mig i matten men detta tycker jag är riktigt svårt! Sen stannar jag nog kvar och fixar inför Etiken på onsdag. Jippie?
 Men nu ska jag nog hoppa in i duschen ja.


Denna har verkligen räddat mina läppar, dock blir läpparna vita
 och det ser ut som att man har hakat på fjortis trenden. Haha!

Maths!!

Igår kväll vart mycket trevlig men fy så jobbig. När jag tänkte "Men jag kanske ska gå till Cassa nu" så har hon och Mandy dragit till sjukhuset så då la jag mig och kollade på Futurama med Kevin vilket ledde till att jag fick en trötthets attack! Sen kom dom hem och då skulle jag gå dit men då tyckte jag att jag borde byta kläder, hihi. När jag väl är klar att dra, ja då har Amanda stuckit hem. Aja, morsan körde mig dit så jag slapp gå och hann knappt komma innanför dörren innan Amanda ringde oss och ville att vi skulle komma och möta henne så vi drog med oss Cassa's übersöta hundar och gick och mötte Mandy. När vi väl kommit till rätta kollade vi på filmerna "Wild Child" och "Prom Night" riktigt trevligt och Amanda vågade till och med sitta med när vi kollade på skräckisen men måste säga att den inte var så skräckig. Sen följde dom mig hem i snöfallet.
 
Jag tycker det är så mysigt när det snöar! Fast här nere blir det ju typ slask direkt tyvärr. Vi måste ju få en ordentlig snö innan sommaren får börja komma! Nu har jag tilloch med varit så duktig att jag gjort lite läxa! Har skickat svar på etik frågor och börjat med massa matte. Ekvationer, någon som är bra på det? Inte jag iaf! Sen måste jag läsa på lite inför engelska provet som är på torsdag och förbereda mig inför historia redovisningen som är på torsdag den med.
Vet inte riktigt om jag ska använda mig av powerpoint eller inte.
 Hm, vad tycker ni?
 
Nej nu ska jag tillbaka till min matte!!



 
filmerna vi såg


och såhär såg jag ut posandes framför spegeln


såhär ser jag ut nu när jag pluggar!! :( haha fyfan!

I'm out of here!

Ska försöka hitta lite kläder att ha på mig nu sen drar jag till Cassa och där ska vi och Amanda kolla film.. Men just nu känns det bara som att jag kmr spy upp mitt godis! Blöö just nu hatar jag verkligen godis eller det gör jag ganska ofta man blir ju bara tjock av det och får hål i tändera. Men nu ska jag gå på klädjakt!

Ge mig socker!!

Kom hem från stallet för ett tag sen, red lite idag (stolt), och det gick väl ganska bra men känns som att ponnyn är typ framtung.. Kom på att i tisdes åkte min sadel! Eller då satte dom den på planet så nu är den äntligen påväg hit! Jag hoppas på att den kommer den 16 men tänk om man kunde ha sån tur att den kom 9 alltså nu på måndag. Jag tycker det är lite dåligt att dom bara har leverans på måndagar.
Och sen ska mamma boka tandtekniker till ponnyn, nu ska vi se att allt börjar fixa sig! Vi släppte även ihop Knighten och Åttan med Uno idag, vilket gick helt ok får se hur det blir med dom två svarta envisa jobbigt lekfulla pållarna, haha Åttan pallar inte bry sig.

Nu borde jag typ göra läxa men jag ska nog ta och duscha ist om jag pallar, ne det gör jag nog inte.. Äh, jag borde göra något med orkar inte! Nu vill jag bara ha godis och vill att det ska bli kväll så jag kan träffa Mandy och Cassa och kolla film! Wihoo!


Denna har jag hemma och vill se nu! :)

Eagle Eye

Idag har jag varit i stallet! Wihoo, har inte varit där de senaste 2 dagarna och jag måste säga att jag saknat min lillskit! Träffade även en annan skit där, Cassa.. Haha, ne skojar bara mena jag träffade henne där vilket också var superkul för jag har typ been cut off från all social kontakt. Så tråkigt jag har haft det här hemma alltså. Menmen tyvärr så lämnade hon mig ganska snabbt (inte så konstigt kanske :P) 

När jag kom hem åt jag!! I princip det enda jag ätit på ett dygn och än så länge har det legat kvar i magen. Sen försökte jag mig på att spela wii men det gjorde fan inte som jag ville och då blev jag as förbannad och gick ner och kolla film med pappa i stället.
 
Mycket bättre! Vi såg Eagle Eye med bl.a. Shia LaBeouf. Är det bara jag som tycker att den mannen är riktigt bra!? Faller mig verkligen i smaken..

Men nu ska jag ta och sova måste upp tidigt imorgon och åka till stalllet. 


love


Denna bilden tkr jag verkligen är jättefin! 2 av dom jag älskar mest i livet ser cp ut! :)


Cajsa! Vi måste prova att gymma på TK!! Vi gör deet nån tid då fjortisarna inte är där! :)

RR

Jag blir såå hungrig! Ligger i soffan och kollar Rachael Ray och i detta programmet lagar dom kalkon inför thanksgiving, snacka om att man blir hungrig liksom! Inte så gott med len halv torr rostemacka. Fast har ju inte rostat den, vet inte vad dom heter. 

 Idag borde jag verkligen göra matte, historia och engelska! Se får vi se hur det blir med det, haha. Sen oorkar jag nog med stallet idag med. Jo det gör jag nog. 

Godis ärr nu ett måste i helgen, tyvärr men fan vad gott! Det går ju en snickers reklam på  3 typ hela tiden och når den kommer håller jag på att dö, haha!

..

Har vart inne på toan för fjärde gången, dock falskt alarm denna gången. Bara går och väntar på det..

Någon som kan få mig på bättre humör!?

Trodde du ja

"Det känns faktiskt som att jag börjar må lite bättre" tänkte jag imorse.. men nu är jag magsjuk!!! Vilket jag bara hatar! Mår så dåligt, Skulle precis äta för jag bara ätit frukost och frukt, åt en halv korv och ett helt korvbröd.. Fast ah nu räknas det väl inte som att jag ätit, haha!
 Det är så tråkigt..          OCH MAN HÖR KNAPPT AV SINA KOMPISAR!! Grr..           
Men nu ska jag se om magvarmaren är ledig och lägga mig framför tv:n.


5

Vart lite dåligt med uppdatering för jag har inte riktigt något att skriva om, sitter ju bara hemma och såsar. Det är just vad ja har gjort idag för det blev ingen skola idag heller. Bäddade ner mig i källaren med oth (3!), massa läxböcker och frukt, haha. Där fick man vara för sig själv lite. Och jag är klart för lat för att orka lägga in bilder på datan och då blir det inga bilder här..

Nu vill jag bara ha massa musik och värsta cd spelaren! Pallar inte min dånande data.

Någon som har förslag på bra musik?



I just wanna love you

BLÖÖ

Haha satt precis och var lite små sur för att jag gör mitt bästa för att kommentera och läsa vad mina kompisar hittat på under dagen medans jag bara sitter här och glor på datan utan någon som bryr sig men då fick jag iaf en kommentar av Cajsa, wihoo vad glad jag blev!

Idag har jag bara legat hemma och såsat typ. Efter förra inlägget då.. Har kollat OTH oxå! Tror snart jag är klar med säsong 2, eller tror jag är det nu. Idag har allt blivit värre, täpt som f a n i en näsborren och min panna typ dunkar är snurrig och bara allmänt hängig. Men hey! jag har inte så ont i halsen och hostar inte lika mycket längre!

Vill bli frisk så att jag kan kolla film med girlsen!!
Höhö, annars har jag inget emot att slippa skolan, fast denna veckan har vart bra att vara sjuk på för vi har inte haft så mång obligatoriska timmar att gå på. Men nu ska jag kolla DSM.
 Ska se om jag kan ladda upp några bilder imorgon.

TM dansk

Nu sitter jag och kollar på Top Model igen, haha. Fast nu är det säsong 10 med dansk text så lyssnar mest, annars blir jag bara förvirrad. Innan jag satte mig här var jag en snabbis i skolan och profil informationen gjorde mig mycket förvirrad. Innan var jag ganska säker på hur jag skulle välja men nu spelar det nog ingen roll eftersom att vi kommer läsa profilerna efter vad majoriteten väljer och jag tror det blir först massage och sedan hudvård/manikyr&pedikyr så vad jag väljer i andra och tredje hand har nog inte så stor betydelse. Aja, jag gick iaf hem sen för jag vart väldigt snurrig och mitt huvud gjorde oont! Men nu ska jag rikta min uppmärksamhet mot tv:n!

TM

Bara jag som verkligen gillar Top Model? Har precis kollat på det nu. Vem tycker ni ska vinna? Jag vet inte hur man stavar till tjejens som ja tycker ska vinna namn, Analeigh? Haha! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske gå och lägga mig snart för imorgon måste jag ju till skolan. Vi ska få information om profil valen som gäller i 2:an sen antar jag att vi ska jobba rövarna av oss med grupparbetet, vi ligger lite efter och jag börjar faktiskt bli orolig!  

Och vad jag har dåligt samvete nu! Borde verkligen typ halvt mocka ur Knightens box och fylla den med nytt spån men det är inte riktigt något jag pallar göra just nu, hehe. Rida borde jag oxå göra, nu har jag inte ridit sen lördes och han får inte vila nu! Någon som vill rida min lilla ponny? ;) Nej nu måste jag göra något känner jag..

Så sur jag blir! Försöker kommentera inlägg men det går inte just nu :(

..

Sitter och kollar på Judge Judy, det är bara så otroligt fjantigt, haha! Är det bara jag som känner för att gå på bio (mm så gott med popkorn) och åka iväg? Det är så tråkigt här.. Idag måste jag göra massa läxa för i morgon blir det skola för min del, buhu! Idag måste jag även åka till stallet vilket jag inte riktigt känner för, men men. Nej nu börjar jag bli riktigt uttråkad..

Lägg dags

Har kollat Lipstick Jungle och det var ganska bra tyckte jag, dock sa det inte kllick.. ni fattar vad jag menar.  Tror nog att det var för att huvudrollerna är ju ändå ganska gamla och det skulle ju vara kul med lite mer komik i det hela. Haha, jag är väl mer en GG tjej men det har jag inte sett på jätte länge, inget från season 2. Saknar det. Konstigt innan följde jag så många tv såpor men nu är det nog bara Top Model som jag följer men ändå kollar jag inte mindre på tv. Det är faktiskt tragiskt. 

Men nu ska jag ta och läsa något, vet inte riktigt vad och sen ska jag nanna. Hörs imorgon!

psst,!Cajsa! Tack då jag som ville träffa dig och jag tkr minnsan att du kan stanna hemma här med mig ;) Och jag tror snarare att Amanda inte kmr vilja komma och hälsa på. Hon vill ju aldrig åka utomlands, haha!

xoxo, collie ;)

MM

Mamma Mia blev det och den är ju bara så bra! Fy vad jag känner för att ha ett hotell på Grekland! Mår inget bbättre men inte sämre heller.. Tror jag iaf. Är mest snurrig nu, känns som att man flyger runt lite så har idag bl.a. slagit i huvudet en gång och snubblat i trappan. Lite småläskigt att inte ha så mycket koll på kroppen. Men nu ska jag ta och äta!

God morgon

Har vart vaken i ca 30 min nu och jag mår inge bra! Jag är lite så här rädd för att hosta, när man får sådana attacker ni vet och man bara hostar och hostar, jag blir så rädd att jag inte ska kunna andas, haha! Än så länge så har jag kunnat andas så småning om. Vad jag känner för att kolla på Mamma Mia nu! Ska se om inte mamma vill kolla på den. Även hon har blivit sjuk nu. Nu måste jag leta upp honungen! Inget te utan honing inte!





Sjuk

Nu har jag gått och blivit sjuk, fy fan. Det suger som in i *******. Så nu ligger jag och kollar OTH i mamma och pappas säng, den härligaste sängen i huset typ. Det är ju lite orättvist liksom varför har inte jag det. Har precis ringt min ridlärare och av bokat ridlektionen i morgon. Det var ju lite tråkigt och nu håller jag på att svettas ihjäl här! Usch, men nu ska jag bara ta och slappa, försöka tänka på annat än att jag mår dåligt för då blir det ju alltid värre. Sen måste jag bara be om ursäkt till alla mina nära och kära för att jag varit så otroligt gnällig och sur denna veckan.

RSS 2.0