Say it ain't so

Sommar lov, solen lyser skönt, gräset är så grönt..
Vad i hela friden ska man göra nu när det är sommar? Eftersom att jag inte har något sommarjobb blir dygnen uppdelade såhär.. sova från 1 till minst 11 typ sen sitta vid datan/tvn efter det stallet allt för sent sen måste man ju sitta vid datan lite mer och ja sen är ju klocka 1 och då är det dags för att sova igen. Men jag tänkte göra en liten lista med händelser/ grejer som ska göra.


- Träna ponnyn! Galoppen ska bli mycket bättre, vill innan  detta året är slut kunna göra  halv igenom samt 10 diameters volter i galoppen ev även skänkelvikning i hörnpasseringar. Skänkelvikningarna överlag måste bli bättre. Så mycket! Sen är det lite grejer jag vill göra men vågar inte riktigt börje helt själv på dom. Juste, ryggningar! Sen ev nån vecka vila om vi åker bort! Oj..

- Tävling 4 och 11 juli.

- Alec 15 år den 4 juli. What to do, what to do? Vad ska man köpa?

- Komma iform samt få lite färg. Någon som vill ut och gå/jogga i sommar?

- Börja måla i transporten.

- Kattungar! Min farmors katt ska ev ha kattungar och om allt isf går som det ska ska vi förmodligen ta en till vår lilla fetknopp som nu är ensam.

- Läsa böcker? Läser " The serious kiss" som jag måste läsa ut i sommar!!


Nu kommer jag inte på mer. Någon som vet något jag ska göra? :D

Tänkte att ni säkert vill se lite bilder på min ponny från båstad! Fotade av Cassa.När vi kom hem vart det lite bus i hagen!
Trååkigt!


(ja, jag ser alltid allmänt konstig ut..)


Jag är total förälskad i denna film! Bara tänk att kunna dansa så! :O

RSS 2.0