days have passed without you here

Jag hatar att vara sjuk.. Man har ju ingen ork what so ever. Just nu sitter jag i soffan, kollar Jesey Shore och hostar typ upp lungor och maginnehåll. Funderar på att hoppa i säng men det känns så ensamt. Äta ska jag nog göra innan eller nåt, hålla mig till min tjockisvecka! Det är väl underbart att man inte kan träna heller när man är sjuk. Fy vad jag känner mig tjock.. Toppen inför balen och så, ser dessutom redan gravid ut i min klänning.

Det är verkligen stört vad jag inte känner mig engagerad i något. Inte hästarna, familj, skola, kompisar, fest.. Inget har något speciellt att bjuda på riktigt. Får försöka lägga lite energi på hästarna då den lilla ska ridas in innan han ska på bete i slutet av maj. Skolan kanske man borde ta tag i också.. Den är ju faktist slut snart! Sen får jag  väl fly till Afrika eller något.

 


Waiting for a word from you, waiting for a sign or two


baby can you see through the tears?

Ville bara skriva att jag hatar livet och känner mig så äckligt tom och ledsen. Är frustrerad på mig själv för att jag inte vågar säga det rakt ut..



Say you remember
Baby, say you remember

How can I love when I'm afraid to fall

Idag förvånar jag mig själv! Promenerade i min ensamhet hem från staden vid 12 ikväll. Va inne på Bulls med ett trevligt gäng och hade otroligt tråkigt kändes inte värt att hänga på vidare. Fast med tanke vilket humör jag har vart på dagarna var det nog bra att jag knallade hem så tidigt. Ska dessutom vara ordentlig i stallet imorgon och morsan vart glad! Sen har jag sån underbar tur att Grown Ups går på tv nu! Jäkla toppen film asså!


Crazy mf!





I wonder what my mom and dad would say
If I told them that I cry each day
It's hard enough to live so far away

Am I a stupid girl for even dreaming that I could?

"Det är inte som förr."
Nej inget är som förr bara denna underbara känsla att jag vill bort från allt. Den är då pålitlig och finns alltid för mig när jag känner mig ensam.

Och att människor ska finnas för en när man mår skit stämmer väl inte riktigt heller? Istället uppstår en ilska mot en för att man inte orkar vara trevlig och ordna allt. Det är bara den ovanstående känslan som aldrig lämnar mig. Folk känner en inte för den man är, inte för ens riktiga känslor, tankar och humör.

oroligt munter tjej

 



If stars don't align
If it doesn't stop time
If you cant see the sign


And they all look just the same

Ligger just nu och kollar på twilight med Lollo. Eller hon sover och jag halvkollar lite.
Helgen har vart trevlig och totalt meningslös. Igår festades det med lite människor, dock var många slackers och orkade inte mer än förfest. Efterfestandet fortsatte till 9 på morgonen då var jag så full, trött och bakis att jag knappt visste vad som var verklighet och vad som var mina egna små drömmar.

Fejk leendet kommer fram allt för ofta. Helst vill jag stänga in mig och gråta men jag känner mig för tom för det. Känns som att jag aldrig riktigt säger vad jag känner och tycker längre utan bara går och säger vad andra vill höra. Plågar mig själv genom att göra saker jag vet kommer ta så mycket energi ifrån mig att jag inte orkar mer snart. Orkar inte att jag är envis och en riktig bitterfitta fast att jag inte ens är hälften så illa som jag kan vara..

Har förövrdigt kärat ner mig i Lana Del Reys album Born to die


You were sorta punk rock, I grew up on hip hop
But you fit me better than my favourite sweater - and I know
that love is mean, and love hurts






You say the words but boy it don't feel right

Kom ganska nyligen hem från staden. Nykter! Med en nykter Padde! Tror aldrig det har hänt tidigare.
Jag har lite svårt för att hålla mig hemma så istället för att gå ut ikväll drog jag till gymmet vid kvart i 1 typ och stannade där tills Padde hade slutat jobba. Säger bara imorgon ska jag fan ha träningsvärk!

Är btw fett stolt över mig själv för att jag klarade 100 kg på benpressen på gymmet igår!



Saknar man en människa eller saknar man hur en människa får en att känna? Jag vet inget värre än just det, att sakna någon. Det får mig att känna mig svag och mesig. Därför vill jag inte heller tro att det är en specifik person man saknar. Personen i fråga kan utbytas det är bara själva känslan man eftersträvar..



Cause when I'm with him
I am thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night





I wish you well on this trip to find yourself

Har nyss smörjt in mitt ansikte med tre olika krämer.. Förstår typ inte själv varför men men.

Som i rubriken försöker jag finda mig själv. Jag har börjat tröttna lite på mitt vanliga svenne liv och försöker nu klura ut vad jag faktiskt vill i nuet. Fan vad svårt det är! Speciellt när det känns som att man har vissa förväntningar på sig att vara den människa man är eller har varit eller låtsas vara aah.. Innan var jag bruden som bara var i stallet och pysslade och höll på, pluggade så gott jag kunde, blyg och toppen härlig prestationsångest. Rörde inte alkohol och var inte precis den som tackade ja till fest.  Det är den sidan mina föräldrar, gamla kompisar, familj och lärare är vana vid och vill se. Jag har nu släppt nästan allt det och är ist ute och festar, röker och dricker för mycket. Sitter uppe hela nätterna vid data eller tv, sover på dagarna. Pluggar så lite jag bara behöver eller nej jag pluggar MINDRE än så. Hästarna lockar inte heller lika mycket längre. Och det är sidan som dom flesta som känner mig nu känner igen.
Alla förändras vi såklart men gör alla en sådan total omvändning? Och sviker folk genom att förändras?
Jag önskar ofta att jag fortfarande var den brud jag var innan men med det självförtoendet jag har nu och förmågan till att slappna av emellanåt. Tyvärr gör jag gärna allt helhjärtat. Antingen är jag duktig och sköter allt men då kommer ångesten in eller så total struntar jag i det, verkligen släpper allt. Kan inte göra något halvdant.
Var bäst eller var bäst på att vara sämst..
Men vad ska man göra när den passionen inte finns kvar? Ska folk fortsätta gå och hoppas och lägga tyngden på dig att du borde gå tillbaka till den människa du var för ett par år sedan? Man måste väl ändå utvecklas?

Don't go through life! GROW through life!



Skriver jag snurrigt ska ni vet att det är tusen gånger snurrigare i min skalle! Nu ska jag nana kudden till min favorit spellista! Som ni får här

lets stay in bed and listen to music



Well, sure it never used to be, so hard, this hard
Used to get those kicks for free

I am the wild one break me in

Undrar vad som hände i Mexico. Åkte dit utan samvete kom hem med ett. Jag har ofta gjort dumma saker och har då fått tänka att så länge det är värt konsekvensera så är det lugnt. Nu börjar det kännas mer och mer som att det inte är värt det. Har alltid varit en ensamvarg för jag gillar inte att behöva bry mig om vad andra säger och tycker om mina val för fan vad det är jobbigt när något man själv gör sårar någon annan!



Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Now and then I think of all the times you screwed me over

Ser vi alla ut som att vi har knäppa ticks när vi tvinnar håret? På bussen hem var det en som satt och tvinnade håret typ besatt, såg lite ut som att hon skulle rycka av det. Tänker då att jag gör ju iaf aldrig det.. eller? Fast jo och då drar jag genast slutsatsen att jag ser nog minst lika pantad ut när jag gör det.

Är för trött för detta! Har kommit hem, käkat och så nu blir det att ta en liten tupplur i soffan tror jag nog!


But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing



I don't even know his name

Nu sitter jag i skolan, hos min kuator. Är helt sjukt trött efter min timme med sömn! Det är då banne mig inte alls kul att vara här! Glömde ju äta innan jag drog, det är pisse dåligt väder ute, jag har stört obekväma skor med massa småsten i, fick gå från harplinge till skolan bärandes på min äckel tunga dator OCH jag har inga cigg.. Inget att belöna mig med för att jag kanske faktiskt vart duktig och pluggat, inget som kan stilla mina nerver när jag sa sitta och vänta på en buss i 10 min.
Men fan vi kan ju inte bara vara negativa här! Några bra saker då.. Jag sov otroligt gott innan jag vart tvungen att gå upp! Ser fram emot att få gå och lägga mig igen när jag kommer hem! En annan bra sak var att jag typ för en gång skull hade paraply. Och det sista, busschauffören var otroligt trevlig! Hon körde inte som en galning och pratade tydlig och ordentlig svenska. tummen upp för henne!

Är det bara jag som tänkt på det att när man åker med en munter busschaufför så kommer man verkligen ihåg det? Fast jag kommer ihåg en sämre resa lite vagt sådär, tror jag gick i åttan eller nian och spelade då i skolans basketlag så skulle vi hem och då vart det delvis skitsnack mellan lagen men även en inte så nöjd chaufför över att vi inte höll oss till platser och säkert väsnades.
En bra däremot var nog i höstas då jag skulle hem från kvibille. Påväg hem kommer jag fram till att jag ska dra till söndrum ist. Och jag SUGER på bussar så ber chauffören om hjälp som kör mig till rätt station fast att han inte skulle dit, ringer upp den andra bussen och dessutom väntar så att jag ska slippa stå ute i kylan. Jag måste sett otroligt hjälplös ut!




Got it on my mind to change my ways
But I don't think I can be anything other than me
I don't think I can be anything other me

You make me wanna die

Jag måste vara inne i värsta PMS perioden eller nåt. Blir äckligt arg för allt och inget! Alltså väldigt arg! Visst jag brukar störa mig på extremt mycket saker men jag vet att att det oftast är skit saker som inte en normal människa skulle orka bråka om och därför håller jag ofta käften. Att mina kompisar står ut med detta förstår jag inte riktigt. Jag uppskattar självklart att dom gör det! det är ju trots allt en del av mig men jag hade nog inte orkat med det.. Det är vad jag vill säga iaf! Självklart hamnar man i endel umgängen där man känner hur ens energi och ork bara sugs ur en. Det kan vara riktigt jobbigt men ibland måste man bara inse att man behöver släppa taget. Något jag är väldigt rädd för. Jag vill iaf att mina kompisar ska veta att jag själv skäms över hur jag beter mig emellanåt men jag har svårt att hålla tillbaka. Och det tar på mig med att jag är en idiot!

Äh, skitsamma nu ska jag dricka upp min grogg och vi kan säga sova! Ska upp vid halv 7 för att åka till skolan på mitt lov. WII


Bad decisions make good stories <3

En toppen fin tröja som jag fick av Fii och Petter idag!


These tricks that I'll attempt will blow your mind
Pick a verse, any verse I'll hypnotize you with every line


We are young

swag, swag, swag

Känns som att vi drabbats av någon slags blogghysteri i samhället just nu. Det blir väl så sällan som man faktiskt pratar med människor om vad man faktiskt tycker och känner fast vem bryr sig egentligen? Och då funkar det ju för vissa att uttrycka sig såhär ist. Jag berättar sällan alla mina tankar för jag orkar själv inte alltid bry mig om andras tankar och känslor. En tråkig sida jag sett mycket av på sista tiden är utelivet. Visst det är skit kul att festa och träffa människor men det kan vara sällan man faktiskt får ut en relation med människor av det. Sen kan det vara jag som inte utger att jag är ute efter det heller. Jag har iaf tänkt på hur mycket man spelar dum. Mina sidor som jag kan tycka är skit härliga är inte något jag visar upp på krogen alltid, det har faktiskt gjort att jag börjar känna mig tråkig, som en i mängden.. Även om jag alltid får höra att jag är konstig. Det är nog så dom flesta skulle beskriva mig med ett ord.

Just nu sitter jag och myser Fii som precis kommit hem från Frankrike/Italien. Vissa människor har ett otroligt stort inflytande på en utan att man riktigt märker det och detta är en sån person! Hon får mig att vilja vara en bättre människa! 

Nu ska jag hänga tvätt och sen ska vi nog brumma och handla för att efter det bege sig till gymmet. Fan hon ger mig tom rutiner i dagen.



And I know I gave it to you months ago
I know you're trying to forget
But between the drinks and subtle things
The holes in my apologies
You know I'm trying hard to take it back



RSS 2.0