Här

Har ni tre bilder från dagen!


Emce och Harry tävlade. Kom 6:a i den klassen jag och Cassa såg. Sen pallade vi inte vänta x)


Cassa morrade lite när jag tog kort :S ;P


Mys i hagen

Cassa och Speedy myste lite i hagen innan vi tog in killarna :)


Speedy och Cassa var förövrigt mega fina idag!! :D

Home..

Hemma från skåne nu! Har dock bara fixat häst bilder så det får det bli ;)
Igår var det ju utställning någonstans i typ  orskarstörm, inget stort men lite kul för alla med korsningar hit och dit. För min lilla skitkille gick det förvåndadsvärt bra! Han vann sin lilla klass, det kan ju varit för att han var den enda av dom som visade upp sig lite extra med glimten i ögat ;) Nån liten bild tänkte jag kägga upp nu innan jag måste sova :)


en liten ridbild från idag :) något suddig dock men det började bli lite mörkt så ah..

one more

En till liten bild! :) Mer bilder blir det någon gång efter söndag. För nu är jag i skåne hos min farfar. Utställningen gick faktiskt bra. Men men som sagt bilder kommer senare, häst bilder om ni inte fattade det då :P


Knighten

Har inget kul att skriva, eller jo historia jippi!! Så ni får lite bilder här ist! :D


puss puss


Norge

Vilken tur jag hade! Kom hem från stallet precis när Norges bidrag började och åh vad jag sjöng med ;)
Wiiii, vann gjorde han med! Då sjöng jag med ännu mer, haha. Röstade till och med.. 2 gånger! Inte ofta jag gör det men i år var det faktiskt med endel bra tycker jag. Till exempel UK och Island. :) Sen var det ju några med lite mer "sväng" i dom men de kommer jag inte ihåg :P


lite fina bilder

Tänkte att ni skulle få en fin bild på mig.. Mest för att min mor tjatat om det :Pvrf inte en fin bild på min bror oxå? ;)haha :P ska försöka vara lite seriös snart ;)  snart..

...

Är in love i denna snyggingen i Katy Perrys "Thinking of you" video. När jag fick reda på att det var samma människa som i Kyle XY så sjönk intresset lite. Haha, aja njut av en bild på snyggingen!

Nehe det fick ni inte alls det, gick inte att ladda upp :(

Hopp

Här är en liten fin bild från när vi hoppar 1m :)

fotad av CassaJag gör så fina miner när jag rider, därför har jag "tagit bort" mitt ansikte på denna :P Ni som känner mig vet hur jag ser ut när jag rider så ni kan ju föreställa er :S tss..

lost..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Kan börja med - Jag älskar The Kill med 30 seconds to mars!! Tack Cassa säger jag bara! Sen kan jag ju berätta att igår var jag modig nog att hoppa 1m med min lilla ponny! Oj oj oj va? Kanske inte så högt men för mig som tycker att det är sjukt läskigt är det det iaf. Är väldigt stolt både över mig och Knighten som inte tveka en enda gång. 
Här får ni lite bilder ist.

Inga bra bilder tyvärr men endå nåt ju :)I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside

Mandy

Jag hade tänkt att blogga nu eftersom att Amanda tyckte det och ja.. våga säga emot henne liksom! Haha, nej då men nu är det lite sent för ett seriöst inlägg tycker jag.

Kan ju säga att min lilla kille var på cr* i Kvibille i söndes vilket gick gick kanon. Han gick dock inget högt bara 60 - 70 men han har ju vart så av i någon vecka + första gången han är ute detta året och hon som hoppar honom har inte ridit honom på ett tag + att han är en dressyr ponny. Även om det inte märks nu.. Aja fick med mig 2 rosetter hem!! YES! Tänk om jag bara skulle våga hoppa själv också.

Och hallå!! ni som känner mig.. i idrott, är simning eller bollsporter något av det jag är dålig på???? Jag har jst nu lust att sparka in skallen på min idrotts lärare!
"Kan utvecklas - simning och bollsport."
Jag fattar inte! Jag har spelat fotboll, vart med i både basket och innebandy lagen i förra skolan och jag älskar det, var bland de 3 bästa i både pingis och badminton + första lektionen vi hade med honom var fotboll och då sa han att jag var bra. Vi har simmat 2 gånger varav en jag missa så okeii men andra lektionen simmade ju alla MVG längd sen gick han, gissa vem som hade mer att ge! VI HAR INGA BOLLSPORTER PÅ GYMPAN! Hur fan kan han bedömma så då!? Fy fan vad förbannad jag är! Hehe, nu höll jag på att göra bort mig lite tur att jag läste igenom :P Men hallå jag äger ju! Vad är detta!?

Men nu måste jag kolla svenska, får förmodligen göra förra läxan som jag missade. Imorgon ska jag försöka med lite bilder! Vi får hoppas va? ;) 

*cr - clear round   Som det låter man ska bara klara av rundan utan att riva, vägra eller rida fel så får man en rosett. Man tävlar bara mot sig själv.

RSS 2.0