CajsaKajsa

Wihoo, nu är jag hemma hos Cajsa med Amanda och Cassa. Jag var bara lite sen.. Men hallå jag är faktiskt nästan sjuk, stackars mig! Men nu sitter sur kärringn Cajsa och gnäller på mig, jag känner mig väldigt oönskad, buhuuu!!

You're not living 'til you're living, living for me

Fick ett litet damp ryck, hihi!
 







HÖHÖ, jag har såå tråkigt!

Strange

Haha, sitter här och lyssnar på musik och kollar ouppdaterade bloggar(suck) så kommer mamma in och ska sno kläder av mig till ikväll. Så nu blir det inga kläder över till mig ikväll. Men jag har ingen aning om hur det blir ikväll, får inte tag på Cajsa!! Svara på mina sms!!!!
 Och nu börjar jag bli lite rädd att jag ska bli sjuk, båda brorsorna har ju varit det eller är det och nu kliar det i min hals! HJÄLP!
 Och jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig ikväll, någon som har några förslag!?



It is breaking me down
Watching the world spin 'round
While my dreams fall down

Debussy

Som jag sa innan så blev detta en total slappe kväll. Med massa tv kollande, kollade bla MadTV och Boogeyman 2 med Alec. Lite småläskig faktiskt. Sen vart jag ute och gick lite med Kevin som vart hemma i typ en vecka pga influensan (Alec är också drabbad) då träffade jag Hanna, en gammal klass kompis. Sen körde mamma igång med sitt psykologi snack it get's to me every time.. Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Robinson

Så skönt att bara kunna slappa massa! Det var faktiskt ganska kul på TK och känns bra att ha tränat idag. Nu ligger jag iaf i soffan och kollar på Familjen Robinson, hihi den är ju helt ok. Det är väl det enda jag kommer göra i kväll, haha ligga i soffan och total slappa! 

Växel hallå hallå hallå

HAr precis vart ute i stallet, red ut en liten runda. Mycket kul att komma ut dock så red jag inte så mycket för jag vill inte riskera att något ska hända då han har tendens att vara lite extra piggelin när han vill och har inte vart ute i trafiken på jätte länge så jag gick längs vägen.. JOBBIGT! Gick nog 30 min allt som allt och gissa om jag blev genom svett. Smart som jag är tar jag ju på mig jätte mycket kläder. Nu ska jag iaf skynda mig ner till gymmet- gympa lektion där. Och jag som redan är helt slut. Skönt iaf att ha eftermiddagen ledig sen. Hörs senare!

Go' kväll, go' kväll

Kom hem från promenaden med Cajsa för kanske en kvart sen så vi var ändå ute ganska länge dock rör vi oss inte särskilt snabbt, haha! Vi gick bl.a. och bokade Systrar i Jeans 2 som vi skall se på lördag. Right girls?
Men nu ska jag göra mig iordning sen hade jag tänkt kolla ett avsnitt OTH innan jag somnar. Imorgon ska jag skynda mig ut till stallet så jag blir klar där på morgonen. Ciao

One Fine Wire

Nu ska jag snart gå och träffa Cajsa (wihoo) så ska vi bara gå och göra det vi är bäst på, snacka skit! Haha, det är ingen bra egenskap kan jag ju säga! Först ska jag bara byta brallor och hämta ved. Extra lång sovmorgon imorgon, börjar kvart i 2 då ska vi gymma på TK. Dags att gå på byx jakt!

Datakunskap

Nu ska lilla jag ha datakunskap, oh lord help me!! I'm dead.. Detta tycker jag är så otrligt roligt. NOOT!! Sen slutar jag iaf, wihoo! Ska hem och stoppa i mig nåt är både hungrig och pissig men usch vad jag inte vill använda skolans toaletter, haha jag kan hålla mig! Sen vill jag träffa Cajsa!! Får se om hon vill träffa mig också, inte lika stor chans.. Och jogga, asså jag måste verkligen göra det! Nej nu måste jag göra en power point redovisning, then I'm out of here!

Mandy! Ville du se Benjamin Buttons otroliga liv?
Inte någon som vill gå på bio på fredag? :)

Sober

Ååh vad det är skönt med sovmorgon! Har jag rätt eller har jag rätt?
 Idag blir det matte, svenska och data sen ska jag hem och... hm jag vet inte riktigt, mamma ska nog ta Knighten idag så jag får väl ta och jogga, göra läxa och sånna roliga saker. Nej nu ska jag vara i god tid för en gång skull så ciao!



Oh, this is the start of something good, don't you agree?
I haven't felt like this in so many moons, you know what I mean?

Home, at last!

Idag träffade jag äntligen Mandy som varit i stockholm sen lördag! Hon gick från stationen till min skola sen drog vi hem till henne, köpte dumle kakor att äta på vägen hem till mig, kollade några av visningarna hon var med i. Sen skyndade vi ut till stallet. Där var höet så jobbigt att jag trodde jag skulle spy så vi vände på balen och plockade hö till oss, haha! Bra lösning! Sen red jag och det gick baaaajs dåligt, vet inte vad jag ska ta mig till är så trött på att rida och jag verkligen suger på det just nu.. Amanda sopade mycket fint i stallet efter vårt lilla kaos med höet, sen fodrade vi och åkte hem. Jag sprang in till Top Model men Mandy vart tvungen att gå hem, jag kan ju förstå att hennes familj kanske saknat henne också! Very glad to have you back! :) 

Så om jag nu fattat rätt så blir det Systrar i jeans i helgen? Amanda, Cassa och Cajsa? :D

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen får jag se om jag försöker mig på lite yoga. Är sjukt trött men har iaf sovmorgon till 10 imorgon. Yes!

Skutt, skutt



Feel this

Nu har jag kollat Top Model, ätit och varit i stallet så snart ska jag hoppa i sängen. Alltså inte bokstavligen.. Först ska jag bara tvätta av mig, borsta tänderna och håret sen ska jag kanske försöka göra lite yoga eftersom att jag inte joggat något idag, vi får se. Skulle ju vara bra om jag kom i säng hyfsat tidigt någon dag, haha! Så nu ska jag skynda mig. Jag har ävent bestämt att Cassa nu ska bli min personliga kock (länk finns ner till vänster) och att Emcelie ska donera några av sina snygga kläder till mig för det behöver jag. Vem vet det kanske finns hopp för mig, haha! Eller vad tror ni?


(Kalle och Knighten fick springa av sig i redhuset idag, min ponny hade fett med damp!)



Vivimi senza paura
Anche se hai tutto il mondo contro
Lascia l´apparenza e prendi il senso
E ascolta quello che ho qui dentro


Black or White

Snart ska jag åka ut till stallet och kanske rida, får se hur det känns. Först måste jag bara hitta min fårskinns pad(?) sen får vi se hur det blir med det. Joggandet sket jag i idag, lite lat får man vara ibland. Ikväll blir det nog lång dusch och läxa, tyvärr. Är iaf glad att vi har sånna super scheman de kommande veckorna. Men nu håller jag på att bli lite smått galen. Vad är det för plagg som gäller i vår/sommar, någon som kan svara på den frågan!? Det skulle uppskattas väldigt mycket! Usch, är på ett otroligt shopp humör! Dags att byta om nu.



(Pappa hade med sig detta hem från vart han nu hade varit så fick jag det :))


(lite knäppa är vi allihopa!)



Ingen musik nu för jag lyssnar på DeBussy och där är det ingen sång :P


Hurry curry!

Nu ligger jag lite efter schema, hehe. Pappa körmig till skolan vid 8 och idag har jag bara svenska och historia sedan slutar jag så det blir vi halv 12. Efter det ska jag nig försöka jogga, vid  två kommer Mickis och hämtar mig så åker vi ut till stallet till min lilla piggelin häst! Haha han hade smått damp igår, har aldrig sett honom såhär innan det är så himla kul! Men nu måste jag göra mig iordning! Ciao!



I've got beauty
I've got class

Long Way To Happy

Det blev ett bad innan idag, var så himla sugen på att bada igår men då fick jag inte. Sen började jag lite smått med historian, ska göra ett arbete om vad som hände när Estonia färjan sjönk. Efter det åkte jag och mamma till Hästshoppen, där köpte vi ett nytt vintertäcke, hästgodis också kollade vi på jackor och vita ridbrallor. Ååh, vad jag vill ha min sadel nu! Har precis tänt ett värmeljus med "blueberry scone" wax. Så nu luktar mitt rum super mysigt!

Nej nu ska jag kolla film med min brorsa, om vi kan komma överens om vad vi ska se.. Jag vill se "mamma mia" men det vill inte brorsan.

Getting ready

Vintertäcket :)

ett annat täcke, regn täcke som jag fick i julklapp. lite långt men det blir nog super! 25 kr!!



I had that dream again
Where I was lost for good in outer space

Boston

Nu känner jag mig duktig. Bibblan var super kul (eller inte?) och jag har precis vart ute i 40 min och joggat så nu ska jag äta lunch sen ska jag hoppa in i duschen för på historia lektionen som skulle börja halv 1 fick vi arbeta på valfri plats. Måste verkligen försöka plugga nu då också. Pajen väntar!


I fell asleep, then I woke up from my dream
I looked around, but it wasn't what it seemed

Summer is gone

Jag verkligen hatar morgonar! Någon mer än jag som gör det? Somnade vid ungefär kvart över 23 igår, jag borde verkligen försöka gå och lägga mig tidigare. Innan jag somnade bläddrade jag igenom bl.a. "Hemmakväll" så Mandy, Cassa & Cajsa nu kommer vi vara uppbokade i flera helger fram över, haha! Vi måste boka bio snart också tycker jag!

Ska i alla fall börja göra iordning mig har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Och mitt rum är iskallt! Inte konstigt att jag inte ville gå upp. Man kanske kan ta en powernap på håltimman? Nej nu ska jag skynda mig!

Bra frukost när ma inte är hungrig. varm oboy :)



when a heart breaks no it don't breakeven

Bullseye

Tänk att jag var så duktig och joggade en runda på 40 min. Eller jag kör intervaller så jag joggar, går, jogga, går osv för att förvåna kroppen lite liksom. Vad mycket jag har hunnit med idag ändå. Städat mitt rum, plockat undan efter mig, tvätten, städat toan, ömkörde lillkillen och joggat så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag försöka läsa i min engelska bok tills jag somnar, haha läxor är verkligen som värsta sömn pillret för mig. Imorgon blir det skola igen (tyvärr) börjar tidigt dessutom, kvart över 8, eller nej vänta jag ska vara på bibblan 25 över 8 ju. Vi ska bli guidade där. Efter första lektionen har jag håltimme så då drar jag hem sen ska jag till skolan och ha historia, vilket oftast inte är tråkigt, hihi. Så imorgon blir nog inte så farligt.

Här kommer lite bilder från idag!
 jag och mini dammsugaren, mohahaha!

ibland gillar jag verkligen mitt hår

Denna har typ räddat mig! äälskar!!



I said to myself we all lost touch

Never Again

Idag hålls ni uppdaterade! Nu har jag städat toan och lagt in smutsig tvätt. toaletter är nasty!! Jag går själv och rynkar näsan hela tiden och andas med munnen för att jag tycker att det är så äckligt, haha. Nu ska i alla fall mamma köra ut mig till stallet, där får jag skynda mig för jag är inte på stallet humör + att Amanda är ju inte där och det suger! Kolla in hennes blogg www.astoryaboutsaga.blogg.se ! Hoppas verkligen att jag pallar jogga för fy vad jag behöver det! Om ni undrar vad det är för konstiga titlar så är det låten jag lyssnar på just nu, sen texten under texten, hehe det är texter från random låtar. Men nu ska jag byta om! Adios!




I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye

Light Years Away

Nu har jag i alla fall städat mitt rum, storarummet och köket sen gjorde jag lunch till mig och Kevin vilket betyder att jag nu stökat ner i köket igen, haha. Så nu tänkte jag fortsätta med städandet i källaren. USCH!!! Snusk! Måste man så måste man, men nu känner jag verkligen för att flytta ner i källaren = större rum som kanske skulle kännas mer som mitt då mamma bestämde allt när det gällde det rummet jag har nu. Tröttnar så fort på grejer, vill ha förändring nu! Alltså jag borde typ döda mig själv för hur mycket choklad jag äter! Det är inte bra! Min hy är så fucked up now att jag skäms.. Men nu kommer mamma snart hem också. Ingen mer frihet inte. Ska skynda mig ner i källaren!!



Somwhere I Belong

Halo

Idag känns det som att jag inte kommer hinna med ett skit.

  • Måste städa rummet,
  • städa toan,
  • plocka undan efter mig i huset,
  • fixa tvätt(?),
  • jogga (eftersom att jag inte gjorde det igår),
  • motionera Knighten
  • förbereda lite läxa

Och jag har börjat inse att detta är omöjligt för mig att hinna. Men nu ska jag försöka städa rummet sen kanske jag tar storarummet och köket efter det toan och tvätten om det behövs. Efter det blir det stallet där det nog blir tömkörning idag igen sen hoppas jag att jag pallar jogga idag. Dock inte så kul att göra det ensam när vädret är sådär tråkigt, grått och regnet hänger i luften och det kommer nog vara mörkt om jag nu lyckas dra ut mig själv, vart ska man springa då? Elljusspåret? LÄSKIGT! Haha, jag är världens mes! Nej nu måste jag sätta igång, vet bara inte vart jag ska börja..



And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

Wear me down

Har precis duschat nu och något joggande blev det ju inte. Hm.. bara jag som inte är förvånad? Blev att shaka loss framför spegeln med hösta musik volymen på! Snart kommer Cajsa hit så ska vi kolla film och snacka massa skit. Hon skulle bara ta på sig brallor först, haha! Jag kanske oxå borde ta på mig nåt, oj.

So pinch me
I must be dreaming
My life has lost all it's meaning

chokladen

Sitter och äter glass nu vilket jag verkligen inte borde göra! Bohemian Raspberry, tycker dock inte att den var särskilt god gav nästan upp hoppet men nu hittade jag en lite choklad bit. Jippei! Total älskar "Half Baked"! Idag vart det upp tidigt och åka ut till stallet, hade morgonen. Tämkörde även lillkillen i paddocken(stavning?) gick galant, vilade verkligen på steget och fick till lite flygtrav! Vilket jag aldrig sett honom göra innan. Idag har jag egentligen massa tråkiga grejer att göra men usch vad jag inte orkar det! Haha, nu sitter jag och gräver ut den lilla choklad biten! Hade bl.a. bestämt att jag skulle ut och jogga idag men jag tvivlar starkt på att jag kommer få tummarna ur.. Sen ska jag kanske träffa Cajsa, får se hur det blir med det. www.cajsakajsa.blogg.se Nej nu ska jag äta chokladen!!



(Stolt! :) matte dessutom! )


We belong together
Like the open seas and shores

down

Just nu är jag så nere så jag vet inte vad, har varit med om värre men usch! Jag vill bara gå och gömma mig i ett hörn med lite bra depp musik och sen gråta tills jag knappt har några tårar kvar..


I spent years it seems just wandering through the darkness

And the headlights on the highway cannot help me understand
Whatever it is you need
I pray I am

All of the things I'd like to say but cannot speak

21/1

Har inte riktigt haft tid att blogga, jag och Amanda har haft fullt upp haha! Mandy spenderade natten här och vi kom faktiskt på nåt att skriva, hehe. Provet idag gick väl sådär, var tyvärr något oförberedd på någon fråga men svarade på det mesta iaf får helt enkelt hoppas på det bästa! Efter provet gick jag Kajsa och Lina till Kropp&Själ för att intervjua en person där men när vi nästan är framme märker vi att ingen av oss har med pappret med frågorna, haha! Kajsa gjorde det bästa av situationen och tömde nog sitt huvud på frågor, fattar verkligen inte hur hon klarade det! I mitt huvud sod det stilla. När vi kom tillbaka begav sig klassen ut på
 
en promenad, jobbigt.. Sen fortsatte vi med vårt grupparbete. Vi gick och la oss i sofforna och kom knappt på ett piss. Har vart så mega trött hela dagen, skulle precis försöka sova när Mandy plötsligt bankar på dörren, hon har inte fattat det här med att hon ska släppa in sig själv (fast ah det är typ bara Cajsa som fattar det tkr jag hihi) sen åkte vi till stallet busade med killarna, rockade loss i stallet haha! Åkte hem igen och fjantade och kollade på Top Model fast jag tror nog att vi fjantade mest. Wihoo! Imorgon är det eventkväll på skolan alla kommer! okeii?



















Men nu ska jag gå och lägga mig, kanske försöka läsa lite engelska. Försöka iaf!

God natt?

Nu sitter jag och Mandy med lite beslutångest, vi kommer inte på vad vi ska skriva, haha! Vi har försökt få tag på Cajsa men hon svarar inte i mobilen, sur jag blir på dig nu Cajsa!! Aja, nu måste jag plugga etik till provet imon. Hm, hur kan det gå? Åt helvete? På nåt sätt får jag inte tiden att gå ihop just nu. Får väl hoppas att det löser sig! Plugg, plugg, plugg NUU!!

ig?

Precis klar med provet nu. Hm, det gick sådär. Var faktiskt ganska svårt och fick tyvärr mkt hjälp från läraren. Men men försökte iaf på mvg uppgifterna. Så får väl hoppas att det gick bra. Nu ska jag snynda mig hem och sedan åka ut till stallet med Amanda och mamma. Adios

Prov

Kom precis till skolan igen och ska göra data prov! Usch, prov är inte min grej så är det bara! Aja önska mig lycka till! <3

Läxa, prov, läxa, prov

Så jobbigt! har ju somsagt prov på onsdag och jag måste säga att jag förstår inte rikitigt detta ämne vilket gör att jag gör nästan vad som helst för att slippa plugga men usch vad jag ine vill göra det provet!!! Idag måste jag verkligen plugga! Börjar kl 10 då har jag historia, det är iaf kul, somnade dock sist vi hade det.. klarar inte av när vi börjar tidigt då måste jag sova lite mitt på dagen, haha!
 Sen har jag engelska, eget arbete så ska se om jag kanske drar hem då.
Sen ska jag tillbaka till skolan för att ha data, där ska vi göra prov i kalkyl. Kanon kul! 
Idag har jag även insläppet i stallet och ska rida lektion, har haft typ en månads upprhåll och är mega nervös eftersom att det gått bajs dåligt för mig och knighten på senaste tiden. Aja, nu måste jag fixa lite inför skolan!



And if this is giving up then I'm giving up
If this is giving up then I'm giving up
Giving up on love

Bättre sent än aldrig?

Igår blev det inget bloggade. Hann inte med faktiskt, belive it or not! I fredes träffade jag Amanda, Cassa och Cajsa, wihoo! Vi hyrde film, dumpad och satt och snackade massa skit. Typ som vanligt med andra ord då! Igår var jag i stallet ganska tidigt och tömkörde lillkillen som var väldigt på tårna ute, i ridhuset blev han plötsligt jätte seg men hade låg och avslappnad form även i galoppen som gjorde att den såg rund och mysig ut. Inte så stötig och flaxig som annars, haha!

Där gjorde Amanda mig sällskap och jag lyckades till och med dra med henne till Grimshult, haha och träffa släkten och sååå kul vi hade!! Jag är helt otroligt tacksam att denna söta ängeln följde med mig! Hahahaha!! Ja lite svårt att fatta vad som är så kul när man inte var med men det tänker jag tyvärr inte skriva här!

Sen åkte vi hem och jag gjorde ett försök att kolla film men det orkade jag inte, det var för tråkigt! Upp tidigt idag och ta ut hästarna fort hem igen gjorde lite läxa sen hade jag tänkt att sova men då kmr mamma och knackar på dörren för att dra med mig på fotboll. suck! Jag tror mest det var för att hon inte hittade, haha! Så idag har jag kollat båda brorsorna spela fotboll. Kanske inte det roligaste alls spc när ingen lyssna på mig, fy vad sur jag blev! Kul också att man blir så otroligt uppskattad.. Never again?

 Nu borde jag göra läxa men blääää! Har prov imon i kalkyl och på onsdag i etik & livsfrågor. Snart ska jag nog ut till stallet och träffa Amanda och babbla massa skit sen ska nog Ida rida min ponnyskit som har gått som en åsna för mig den senaste tiden + att jag har otroligt ont i mitt lillfinger och oj vad svårt det är att inte slå i det när man håller på med hästar! well, well.


(Killarna hos mormor och morfar i sommras)




Do you wanna run away together?
I would say it was your best line ever

Nu ska ...

Nu ska jag iväg till stallet, bara ta på mig varmt först. Där ska jag träffa Amanda och hitta på nåt med pållen, men vet absolut inte vad! Orkar inte rida! se om man kan skynda sig när ingen är där och longera lite, hihi. Senare ikväll ska jag försöka kolla in Let's Dans och förhoppningsvis träffa Amanda, Cajsa och Cassa! Och lust att döda min data har jag med!!


(och sugen på godis är jag också)



'Cause love doesn't hurt so I know I'm not falling in love
I'm just falling to pieces


Yes, yes

Hemma på lunch nu. Gympan gick helt ok faktiskt, det var inte för tråkigt. Ska snart till skolan och ha data då, usch kalkyl. Kan väl erkänna att jag inte är bäst i världen på det! (men det är nog det enda, haha! ;)) Min farmor hämtade mig i Snöstorp och med sig hade hon mina UUG's!! Nu slipper jag gå frysa om fötterna! Bättre sent än aldrig. Right? Nu ska jag ta och äta nåt innan jag gör mig iordning för skolan.



 


(tuggummit jag snackade om!!)



I heard that you went out last night
And that you looked beautilful

Skynda!

Har precis ätit upp min frukost nu. Tvingade i mig lite fil med banan skivor i och ett glas apelsinjuice, jag hatar att äta/dricka mkt på morgonen. Nu ska jag bara sätta i linserna och ta på mig kläder sen bär det av till busshållsplatsen. Jujutsu är det vi ska hålla på med på gympan. Och jag måste säga DET SUGER! Jag har gått i det innan men det var dock länge sedan + att åka till snöstorp för n liten gympa lektion är inte lite onödigt tkr jag. Kan va inte bara spela basket i alehallen typ? Men nu måste jag göra iordning mig!



Oh my God, this hurts like hell
I had that dream again
Where I was lost for good in outer space

impress..

Gav läxan ett försök men det sket sig, programmet bara lagga och jag hade nada tålamod så jag struntade i det. Vill läraren tvunget ha in ett arbete imon får han ta ett powerpoint arbete jag gjorde innan jul, hehe.
Imorgon blir det upp tidgt! Hur skall detta gå? Ska med 40 bussen(????) kl 07:50 och ska dessutom möta några tejer i klassen 07:40. Och jag som är livrädd för att åka buss! Don't ask me why.. Alltså detta kommer ej gå. jag går eller åker till skolan lite innan 08:00 varje morgon och då går jag senare än jag skulle vilja göra! Haha, det är väl bara att hoppas att jag kommer i tid för jag har biljetterna!
Nu ska jag ta och läsa SOLO sen blir det sängen för mig. Och föresten måste tipsa om detta über goda tuggummit! "Wrigley's Extra Lemon Lime"! mumma! Vi hörs imorgon. God Natt!

bidde ingen bild för det gick inte att ladda upp..


Vart tog tiden vägen?!

Usch, vad jag får panik har knappt hunnit göra något och måste nu iväg till stallet! Där ska jag iaf träffa Amanda, vi funderade lite på att hoppa små hinder idag.. Kul med dressyrsadel med värstingstöd, haha!
Sen ska jag fortsätta med mitt powerpoint skit som alltså är i impress vilket suger som fan powerpoin förstår jag mig på men inte detta och datan har vart imot mig idag så jag har haft ett antal raseri utbrott och sparkat på grejer och slängt iväg datamusen. Måste verkligen sluta med det. Någon kan ju komma till skada! Det är så mycket grejer jag vill göra men inte hinner med fy!! Fick nyss SOLO av mamma! WOHOO! Har velat gå och köpa tidningar så länge nu men gillar dock inte att slösa pengar, hehe. Hoppas man hinner läsa när jag kommer hem ikväll. Men men, stallet nästa!
 

(älsklings killen)

wihoo


Dålig uppdatering?

Eh, förlåt? detta har ju skitit sig ett litet tag. När jag väl sitter vid datan kollar jag runt på andra bloggar (www.cazzis.blogg.se bl.a.! check it out!) kollar bilder på bdb och lyssnar på musik, sen hinner inte jag göra något mer sen har jag inget skriv huvud direkt. Hehe, ska iaf försöka bättra mig! Det skulle ju vara roligt om man hade en bra kamera att fota lite med men.. det har ju inte jag.
 


Aja, nu ska jag försöka städa lite, äta frukost, göra lite läxa, se om jag hinner gå ut och gå en runda (detbehöver jag!!) sen blir det stallet och efter det ska jag ta en lååång dusch! 
adios for now


I'm writing you a symphony of sound
As I'm swimming through the stereo


RSS 2.0