Pic

Okeii, här kommer det såklart efterlängtade inlägget. Eller? Ska vara ärlig och säga att jag inte pallar skriva och vill vara en duktig flicka och gå och lägga mig nu. Haha, jag duktig flicka! Ni ska bara se mitt rum.. Det är väl bäst att ni inte gör det kanske, här finns damråttor och klädhögar större än vad just du är! Det var ju som fan då hade precis något bra att skriva men det försvann. Aja, idag har vi inte gjort så mycket i skolan vilket var härligt! Lite ledig dag idag, från stallet alltså. Lillkillen vilade så åkte inte ut fören sent och när jag kommit hem och ätit drog jag och Alec till Kattegatt parkeringen så han fick köra min moppe lite. Kan bara tänka mig när jag får det samtalet från mamma typ i sommar,
"Alec har ramlat med moppen och.. eh, den ser inte så bra ut"

Tss, vem försöker jag lura precis som att hon skulle bry sig om moppen i ett sådant läge. Men mamma lär säkert få nåt liknande samtal i framtiden,
"Nicole har krockat med bilen.. Har vi pengar att lägga på en ny just nu?"

Hahaha.. Nej nu får ni lite bilder här så att jag kan gå och lägga mig ;)

Buenas Noche
mkt snyggare hästar än denna finns det fan inte!

...

Jag vet, jag vet att jag skulle blogga igår eller i förrgår men som ni märkt blev det inte av. I lördes hann jag icke med det men jag la iaf in bilderna på datan och igår hade jag all jävla id i världen men då blev det inte av, haha. Får  ta och skärpa mig nu! Hinner tyvärr inte lägga in något vettigt inlägg idag och förmodligen inte imorgon heller så vi får väl hoppas på onsdag!
Ha det bäst tills dess!
hugs and kisses

17 again

Måste bara säga att den filmen SKA jag se! Vem är på? Men nu måste jag slå in presenter. Får se om jag orkar fixa till några bilder och skriva något imorgon. Haha, nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla kroppen eller ögonlocken uppe!
God Natt

Knighten bilder

Ingen förvarning blev det men ute på vägen har jag varit nu! Bara ett år efter normala 92:or. För er som inte fattat har jag övningskört idag! Wihoo. Fick köra ut till stallet ( från slottsmöllan, inte i stan! herre gud..) vilket gick okej. Fick 2 kärringa stopp.. (a) Men så går det väl när man är lite slow. Sen var jag helt själv i stallet och red och kom då på att jag inte kan rida längre, bläää! Vet inte vad som har hänt, vrf jag inte kan slapna av och göra rätt. Det är fan sorgligt.. Red i ca 1h och 30 min för jag tänkte "åh vad bra det kommer gå om jag bara skrittar fram och mjukar upp ordentligt" Jag skrittade i ca 50 min och han var så bläig så det inte var sant när jag väl började trava, då började han spänna sig igen. Hjälp!?

Nu kände jag iaf att ni ville se lite bilder på detta vidunder som tar fram det sämsta och det bästa hos mig. Skaffa aldrig häst! Men om ni gör det kan det vara bra att ha en sån där stor box kudde hängades i stallet att slå på ist för hästen när ni inte vet vad ni ska ta er till..  Annars bör ni hålla på med en sport vid sidan, ev kampsport.


  Ser ni inte vad "smal" han är! :)


    På en hov kan han stå oxå! ;)it takes no time to fall in love
but it takes you years to know what love is
Half

Njet, jag har inget spc att skriva om men tänkte att jag kanske får uppdatera lite.
Dagen började helt okej med morgonen i stallet, små hoppade min lill kille lite sen blev jag på "mörda alla som finns" humör. Jag har typ världens kortaste stubin, jag blir sur när shabraket hamnar på fel sida av sadelhängaren.. Seriöst sur! Tappade nästan sadeln idag för det, och den sadeln är inte ens min men snabbt och smidigt fångade jag den. Aja, livet suger och jag har börjat insé hur äckligt tjock jag verkligen börjat bli.. Men ist för att göra något åt det tröstäter jag, låter bra va!?

Skulle träffa Amanda och Cassa idag men.. jag vette fan så blev det iaf inte och nu sitter jag och tjurar. Mamma och pappa har lite gäster här så snart blir det nog god middag. Sen drar jag och Kevin till lägenheten.

Det är ju faktiskt lite tråkigt, dom mamma och pappa oftast bjuder hem är föräldrar till mellan brorsans kompisar och då får varken jag eller kevin vara med (kevin får väl ibland men fan inte jag).

Men men lite bilder.I guess it's gonna have to hurt
I guess I'm gonna have to cry

rubrik

Hejsan, Svejsan! Nu har jag inte bloggat på länge.. Har inte haft något att skriva om också har jag inte suttit lika mycket vid datan, bra va?

Igår földe Mandy med mig till stallet (kan ni fatta att hon ringde mig!?). Där träffade vi Cassa och hade ap roligt! Hade vattenkrig, brottades och blev nypta!! Det var ofta två mot en, dom två mot mig.. Sen löshoppade jag och Mandy min lilla korv vilket gick ganska bra faktiskt, han hoppade hela 90 cm! Okej, det kanske inte är så högt men för att vara honom är det bra.


lite suddig men visst är han duktig! ;)

Sen stack jag och Amanda till mig och packade med oss lite mat och stack till lägenheten där jag passar katter åt några lyckliga människor som befinner sig i Thailand. Jag är bara lite avundsjuk! Vi poppade popcorn helt själv i gryta. Haha, att vi kunde vara så duktiga och gott var det också. Sen kollade vi tv innan vi somnade, "Mad TV". Nu har vi legat i sängen och kollat "Life of Ryan". Mm, snygging!  På tisdag drar vi hit igen, med Cassa då också. Mycket kul! :)  


RSS 2.0