Tisdag 31/3

Sista mars, vart tar tiden vägen? Idag har jag haft historia prov som gick ganska bra, det borde typ gått sämre med tanke på hur lite jag pluggat. Det kanske det gjorde, men det kändes helt okeii. Sedan vart det stallet. Fick idag med mig en prov sadel hem eftersom att att min sadel inte kommit än. Jag kan verkligen inte rida i den, delvis för att Knighten får ett annat steg och för att den inte har så mycket stöd. Hur ska detta gå? Imorgon ska förmodligen Amanda kolla hans steg för att se om det blir bättre eller sämre med denna sadeln. Har äntligen fått tag på Cajsa!! Men nu måste jag sova, hörs imon!




Igår

Här kommer lite bilder från igår. Haha, har inte så mycket att skriva. Aja, jag och Cassa var iaf i Åledskogen och fotade M och C. Idag är det plugg!! Historia prov imon. Just nu väntar jag på att Cajsa's syrra ska lägga på så jag kan ringa till Cajsa lilla som jag inte fått tag på på hela helgen!!








Bilder

Har varit lite svagt på blogg fronten har jag märkt nu men när jag väl sätter mig ner för att blogga inser jag att jag borde eller vill göra annat så därför har här inte hänt så mycket men här kommer iaf några bilder från vad jag gjort i helgen. Vissa är dock något suddiga.




Jag och Cassa var på berget och fotade hennes lilla vovve Frasse.

Vi fotade även blommor..

Följde med denna snyggingen till stallet.

Våfflor.



Tummarna ur

Ursäkta att det inte blivit så mycket uppdatering nu, fastän att jag haft all tid i världen nästan. Haha, ibland är det otroligt svårt att bara få tummarna ur och skriva om något.

Igår träffade jag Cajsa och Amanda vilket var super trevligt! Först var jag ute och fotade med Cajsa i den jäkla kylan, hatar det! Sen drog hon hem och Amanda kom hit för att kolla "DHW" som var super bra som typ alltid! Kul att träffa lilla Mandy nu när hon flyttat hästen sen beger hon ju sig snart till Australien så klart man måste träffa henne lite. Idag övertalade hon bla mig att följa med henne till hennes nya stall på fredag. Ska bli väldigt kul, så länge jag slipper göra något då haha!

  

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!



There is no future, there is no past.


 


Skolan

Nu har jag precis haft matte prov som jag tror gick åt skogen! Tråkigt men men, man kan inte göra bättre än sitt bästa. Snart börjar svenskan och vi ska ha "enskilda samtal" med Harriet och kolla på film.  Efter det är det bara engelska och då ska vi fortsätta kolla på filmen. Sen ska jag skynda mig hem och kolla "Little Peaople..". Men nu ska jag läsa lite "It Girl" sista boken! Me like!!

Inköp

Här är vad jag köpte på stan.

Kavaj - 400:-
Linne - 150:-


Jeansleggings - 330 :-
Kortärmad kofta - 300 :-


Chinos - 200 :-

Måndag 23/3

Idag är det dansken Viktors födelsedag!

Ja, igår hade vi ju toast middag här hemma, mycket gott! Sen till efterrätten fick jag mina presenter. Wii!
Fick bla; en vår- stalljacka, surround sound system,  pengar, presentkort, övningskörnings skyltar, rouge och solbrillor.







Ja ni såg rätt övingskörnings skyltar! På torsdag ska jag, mamma och pappa på handledar kurs men oroar er inte jag fövarnar innan jag ger mig ut på vägarna!


Idag hade vi spanska för första gången.. Alltså sen nian. Läraren verkar vara bättre än jag trodde hon skulle vara. Men man, iaf jag har verkligen glömt typ allt, det är inte bra.. Nästa lektion har vi på torsdag då kommer det även elever från LBS. Sen slutade vi.. härligt va? Tänk dom som inte har språk då! Dom var lediga idag och kommer inte börja innan 12:30 varken på måndagar eller torsdagar. Man kanske skulle skita i spanska eller ;)

Så jag drog hem och åt lite sen gick jag och mamma ner på stan.

När jag kommer hem kanske jag kan lägga upp vad jag köpte, skulle hunnit nu om inte bloggen var cp och internet sög me nu måste jag dra till stallet.

Natt natt

Nu blir det bara ett litet inlägg för jag har mammas bärbara så att jag skulle slippa starta upp min data bara för att skriva ett litet inlägg, då sitter jag kvar halva natten sen haha.

Efter lite för mycket problem kom iaf jag och Cassa till badhuset och motionsimmet. Dock simmade vi bara där i va 20 min och Cassa ville ta paus hela tiden, haha. Sen blev det lek och bus, mest i virveln i ca 40 min innan vi avslutade med 15 min motionsimm. Sen åkte vi hem till mig och letade efter en fjäder till Cassas moppe.. Ingen lycka där dock. Hennes moppe är lite av en katastrof. Den har  precis blivit lagad, tss. Det påminner mig om att jag behöver nytt bak däck väldigt snart. 798 mil tror jag det är nu.  Aja, sen körde jag hem henne för att åka till stallet och ta in hästarna. Min lillskit verkar fortfarande vara halt men jag vette fan vad han kan ha hittat på.. han går ju helt själv i en hage. Efter ett tag kom iaf Cassa och sen M. Mycket trevligt! Ibland är det verkligen jätte härligt att träffa folk i stallet. M och jag snackade om att hoppa, kan ni fatta hur sugen jag blev då? Jäkla skit!  Massa kul snack med båda! Planer för framtiden bla.. 

Jag skyndade mig hem i det hemska vädret för vi skulle ju ha en liten middag idag också. Riktigt kul. Denna dagen har verkligen varit bra känns det som. Imon blir det ett inlägg med bilder mm. Efter skolan, efter stan, efter stallet? Någon gång blir det iaf. Har bara spanska (spanska!!:S). Sen ska jag och mamma ner på stan. Men jag berättar mer imorgon!
Puss och God Natt 

Söndag 22/3

Okeii, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och jag måste dessutom skynda mig! Snart ska jag och Cassa sticka och simma! Nu ringer jag henne!

Igår var jag i stallet och segade mig. Red Knighten i hoppsadel men han kändes halt så in i stallet med honom. Ska se om någon kan kolla åt mig. Sen tog jag med Speedy till ridhuset och fyfan säger  jag bara! Haha, jag har inga benmuskler och han ville inte gå fram = ingen bra mix.

Knighten var väldigt pratglad och ville verkligen komma in. :P


Sen åkte jag iaf hem för att träffa Cajsa. Alec köpte glass åt mig och jag parkerade mig i soffan. Sen kom  Cajsa, hon var faktiskt ganska seg typ som jag och vi åt glass, kollade på tv och var typ allmänt sega. Vi kom iaf fram till att vi måste gå och se JB när dom kommer till Sverige. Haha, jag är ledsen att rapportera att åtminstonde jag förmodligen är fast igen. Det dumma när vi träffas är att vi har som mest att snacka om när Cajsa ska gå hem..


Gjorde iaf idag en mega frukost! Shit, bara tanken på mat får mig att må illa nu. Skulle behöva städa upp här lite men nu ska jag packa för badhuset.


Lördag 21/3, 17 år!!

Ja, dags att köra igång igen nu kanske?

Idag blir jag 17 år! Haha, shit 17 är ju ändå mycket. Jag känner mig fortfarande som en liten skit på 13 år. Men man ska väl vara barn så länge man kan?

Igår var iaf min farmor Anita här och firade mig. Fick en kamera, foto papper, guji bär, - I I - täckta i choklad och ekologiska bambu sockar, hihi. Och imorse blev jag väckt med tårta och sång. Ja, må mig leva..
Fick då; Depend kit, balsam, shampoo, inpackning, H&M presentkort, placker, mellanrums borstar, tuggummi (mamma tycker jag har dålig tandhygien x)), maskara och pengar.



Igår hade vi även badminton i skolan, hela förmiddagen och nu har jag väsrta tänkbara träningsverken! Hela högra armen och ryggen, baklåren och rumpan! Kan knappt röra mig, haha! Men det var ganska kul, först spelade vi dubbel lite på skoj där jag och Lina utklassade våra motståndare, haha! Sen blev det singel turnering. Jag kom tvåa, en av de två killarna som går i ettan vann..  Tur att det gick så bra för jag har nämligen märkt hur min tävlingsinriktning har börjat komma tillbaka. Alltså jag är en super dålig förlorare! Tyvärr..  Sen skyndade jag mig hem och somnade. Haha,  skulle bara ta en snabb tupplur och vakna  i tid till "Little People.." men jag vaknade ist en halvtimma efter att det slutat. Aj aj, skynda mig till stallet fick jag göra då. Där var M och hon hade varit så super snäll och mockat åt mig! Sen kom Cassa och vi babblade på och skrittade en liten runda innan jag fick kasta mig på moppen igen, haha.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Äta nåt och sen åka till stallet kanske.. Pappa har precis vart och köpt ett nytt minneskort till kameran så då kanske jag kan ta med den till stallet? 2 GB, lite bättre än 128 MB. Så härligt att ha en egen kamera eftersom att det alltid är jag som åker på att fota allt vilket inte har varit så kul med dom kamrerna vi haft tidigare. Wii! :D

Psst! Cajsa!! jag har börjat lyssna på JB igen!? Hjälp mig! Kevin och Alec snackade om Burnin Up igår kväll och jag drömde om dom, haha x) och nu har jag gjort en spellista med dom!! :P OH NOO!



When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.

Paus

Ja nu blir det lite paus här. Denna veckan iaf sen kör jag nog igång i helgen. Behöver bara känna att jag inte måste skriva lite i bloggen + att jag måste komma i säng så tidigt som möjligt.
 Det blir säkert något inlägg när jag har lite tråkigt, hehe ;)

Reklam

Städat blev det, riktigt nöjd blev jag. Dammade av typ hela mitt dammiga rum, hängde upp kläder jag bara slängt på marken, slängde smuts kläder ner i tvättstugan, bytte lakan och dammsög. Och igår var det badrummet. Mamma undrade om jag var sjuk. 

Sen åkte jag till stallet och träffade M, M och Cassa men Cassa åkte ganska snabbt. Då blev jag ensam med de två snuskhumrarna. När dom väl babblat på ett tag och jag knappt vetat vart jag skulle ta vägen började vi ist prata om dressyr. Tack gode gud för det, haha! Sa att det var dags att ge sig iväg på lite tävlingar snart, Visade hur man rider L:B1 prog eftersom att det är det jag tycker vart så lätt att jag kan det i huvudet. Får se hur det blir med det, vill ha min sadel och fixa tänderna på skiten så jag vet att inget är fel, så jag bara kan köra igång!

 Sen snackade vi om utställning i vår som vårt lilla Nissadalen stall ska på. Sa att M skulle anmäla mig på det villkoret att hon själv visade Knighten. Det skulle hon göra på det villkoret att hon fick låna min hjälm om den passade henne, jag hjälpte henne knoppa (snarare jag som behöver hjälp med Knightens jäkla man!?) och håll hjälp när vi är där. Dom 2 första är helt ok men vet inte riktigt vad jag tycker om det där med håll hjälp. Den ena av hennes hästar är ju bara liten och har då inte riktigt lärt sig rätt och fel än och den andra sa hon själv att hon trodde skulle vara jobbig, haha bra när jag är en sådan jäkla mes! Men det ordnar sig nog. Måste bara öva på att knoppa och komma iväg någon gång innan så man inte är helt ring rostig. 

Men nu ska jag läsa lite reklam och söndag innan jag släcker lyset. Imorgon är jag ledig (wohoo!), har insläppet i stallet och ska rida lektion.  

Söndag 15/3

God förmiddag blir det nu va? Har bara varit upp ett litet tag, låg kvar i sängen så länge jag kunde och drömmde mig bort. Tyvärr så kan man ju inte göra det hela dagen.
Igår blev det faktiskt lite träning och jag bytte skärm på datan där uppe. Dock blev det inte så mycket träning för efter ett tag var jag tvungen att stänga av musiken för att min stackars bror skulle upp tidigt. Och vad är träning utan hög musik?

Idag hade jag tänkt att försöka få lite grejer gjorda:
-Städa rummet lite.
- Stallet
- Gå en runda? (Om man kan pressa in det där någonstans)
- Kolla lektioner och läxor för veckan som kommer
- Plugga historia (matte?)
- Blogga (redan gjort nu ;) men det lär komma mer)


Nej dags att sätta igång eller?





Why would you wanna break a perfectly good heart?
Why would you wanna take our love and tear it all apart now?

Vad är det för fel på er svenskar!

Just nu skäms jag nästan för att vara svensk! Jag menar vad fan seriöst "La Voix"!? Kom igen vad är ni för tondöva smaklösa människor som sitter hemma och röstar? Och "Snälla Snälla" som tvåa?? Där är anledningen till att jag inte kollar på melodifestivalen. Men men kul för henne, hon verkade ju vara en riktigt ball person. Bortsett från musiken då.. 

 

Lördag 14/3

Nu sitter väl alla och kollar melodifestivalen, eller? Den börjar 20 va? Som ni kanske förstår kollar inte jag på det, vet inte riktigt varför.. Men haha, jag håller på EMD!

Idag vart det morgonen i stallet och ett ordentligt dressyr pass blev det. La upp 6 travbommar för han blir så otroligt mjuk över ryggen av dom, sen övade jag galopp från skritt eller övade galoppfattning för att stärka hans galopp. Det som är bra är att efter att man kört bommarna ett antal gånger och han börjar bli trött så orkar han inte streta emot vilket gör att han hellre lägger sig i den lääägre formen. Mycket bättre än att gå och spänna sig.
Sen var han på väldigt bra jobb humör och hade en härlig och spänstig trav i början, när han väl hade orken då. Men sadel ligger så dåligt att jag får otroligt dåligt samvete! Hoppas på att min sadel ska komma på måndag, dock vet jag inte hur den kommer ligga på honom nu. Det var ju länge sedan vi prövade ut den och han har "ommusklat" sig en del. Jag var iaf duktig och red i 1h och 20 min sen gick jag med honom i 20 min. Dressyr av lättare slag imorgon också, inför träningen på måndag.

Efter stallet laddade jag hem musik, massa Taylor Swift, lite FOB och Mando Diao. Sen fick jag mega tråkigt och fick då städa min toa.. Men åh vad fint det blev! Helt seriöst men faaaan vad snuskigt det är! Usch! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har precis ätit. Borde fixa data skärmen där uppe men så jäkla jobbigt att jag måste byta sladdarna, sen skulle man kanske se om man kunde köra lite styrke träning här hemma.. Hoppas inte på för mycket säger jag bara! Kanske en film när jag ska gå och lägga mig eller så läser jag "It Girl" den sista boken som jag fått låna av Mandy (tack mandy! :)).
Äh nu ska jag iaf duka av sen får vi se vad som händer efter det.


Puss på er!

Psst! Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år! ;)



I'm not a princess, this ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet

Mama listen!

He doesn't love you..

Snön var faktiskt nästan borta när jag väl gav mig ut på vägen men oj vad rädd jag var att det skulle vara massa snö när jag närmade mig stallet men icke då! I stallet var jag verkligen på fix humör. Fixade åt Speedy delvis för att Cassa skulle hinne med bion och sen mockade jag en box åt M, hade gärna fortsatt men insåg att min rygg och alex inte skulle palla 3 halm boxar till och jag ville hem och se "Little People..". Så jag hämtade min lillkille som hade så tråkigt ute, stackarn! Han behövde en liten mini makeover så jag klippte skägget, toppa pannluggen, svansen och hovskägget, masserade lite och tvättade rent på äckliga ställen.. BLÄ!!Sen blev det lite longering, imorgon blir det seriösare dressyr.. Suck

Hann precis hem i tid till programmet! Tog sen en lång härlig dusch och gjorde mig iordning för bio med Cassa och Mandy. Vi vart som sagt och såg "Bedtime Stories". Den var varken bra eller dålig, inget spc helt enkelt, ganska rolig men inte riktigt som jag väntade mig, men kul att träffa tjejorna och mumsigt med popcorn, hihi.



Kom hem efter bion och fick good mat, mega gott kött! Pratade med mamma och hästen.. Jag vill ha en till, P.R.E skulle vara något. Men isf måste jag sälja Knighten och den skiten vill jag ju inte sälja, bajs på mamma!
Sen kollade jag igenom några filmer vi fått låna av en kompis, förmodligen blir det någon av dom imorgon då jag inte har något för mig. Vill bla se:

- There will be blood (vad är det för någon?)
- Stomp the yard
- Silent Hill
- Wall-E
- Freedom Writer (har sett den men den är sjukt bra! Ska få mamma att se den)
- Peter Pan (Ville ju se den! Wiii, hittar ju inte våran haha!)


+ dom på bilden
Någon som vill komma och kolla film? ;)



Nej nu ska jag sova imorgon är det morgonen i stallet..
Puss, natt natt


Fredag 13/3

Idag är det fredag den 13! Hjälp!

Igår i stallet gjorde jag en fin fläta på knighten, vilket gjorde att man såg vilken jävla tjurhals/nacke han har! Fy fan. Nätsan groteskt ju.  Sen kollade vi på Åttans lilla söta bebis hals, inget som Knightens motorväg tjocka hals, haha!


Lite skillnad på min övergödda skit och åttan som inte riktigt satt dom musklerna ;)
Man skulle ha något emellan så jag måste av muskla min hästs underhals :S



Och snö finns det fortfarande... Vad fan den skulle ju vara borta nu! Den får 30 min på sig att smälta bort, från och med NU! Ska se om det blir moppe så kör jag så långt jag vågar och ställer sen moppen där och går resten av biten. Eller. Tänk om jag inte alls kommer långt, då är det ju iofs bra att jag rör lite på mig men ändå :S
Kanske ska ta skidorna ut? :)


Vill ha, vill ha, vill ha!

Åh vad mycket det finns som jag vill ha, men jag fyller ju snart år så jag får vilja ha lite grejer nu.

Stallet idag vart jobbigt, ville inte rida idag. Det kunde gått bra om jag bara konsentrerat mig men jag förstörde det som vanligt. Suck.. Imorgon blir det najs, självstudie på enda lektionen, historia. Så jag ska ta och läsa lite nu när jag ska sova hade jag tänkt. Imorgon blir det också förmodligen buss (!!!!!!!:S:S:S:S:S:S:S) till stallet och jag absolut hatar buss! HATAR!! Sen vet Amanda inte vilka tider den går och jag fattade inte vart ifrån den gick "den går vid henne" jaha.. spc bra med tiderna då vi måste hämta ut biljetterna till "Bedtime Stories" senast 17:15. Det kommer gå åt skogen känner jag på mig. Jag vet inte ett skit om bussar, hur ska jag veta vilket nummer jag ska åka med? och hur ska jag veta när den går förbi igen!? Detta total suger, jävla snö!

Aja, tillbaka till vad jag vill ha här är några smycken från www.Cocoo.se som jag fallit för.


Vad säger ni om love&peace armbandet, eller halsbandet med klockan?
Ge miiig!




Kanske en cykel i stil med Miley's eller  hennes pojkväns?
 Det skulle ju inte vara helt fel nu när man är cykel lös, haha!



Men dags för historia nu!
Puss & God Natt

Mandy, Pandy!

Är hemma hos Amanda nu, vi har precis vart ute och gått. Det blev en runda till Mickedala, där var en häst lös. Haha, kul att dom har koll. Helt nonchalant var människan också, hon gick med en häst som var rädd, släpper den i en hage för att sen typ lunka fram till hästen som var lös, haha. Sen ville hästen inte komma fram till henne så hon stängde in den i en liten skit hage och gick sen där ifrån fortfarande lika tjurig. Mickedala säger jag bara, haha fyfan.
Nu är jag iaf helt slut, phu. Vi gick i värsta jobbiga trapporna, borde nog sluta gå berget med Amanda.. Herregud jag kan ju bränna fett liksom, det går ju inte!

Men nu ska vi ta och gå hem till mig!


MIN snygging mandy! :)


Torsdag 12/3

Nu sitter jag här och ringer efter Cajsa för att se om hon vill hänga med mig Amanda och Cassa på bio men självklart svarar hon inte. Blev klickad och då skickade jag sms men hon svarar inte på det och nu svarar hon inte heller och snart måste jag boka.

Äh, nu bokade jag! Imorgon blir det "Bedtime Stories"! Jag skrev till Cajsa att hon skulle boka plats jämte oss!! Vilket hon ska göra! ;D

Provet idag gick sådär, jag tyckte det var sjukt mycket men jag hann dock hoppade jag över några frågor som jag inte visst, brukar inte göra det men detta prove omfattade ju så mycket. Aja, det är väl bara att hoppas på det bästa.
Efter det var det historia. Där antecknade vi lite och kollade på en film snutt från "Saving Private Ryan" med Tom Hanks som jag bara måste se! Någon som har sett den?



Så här snygg var jag i min ansiktsmask igår. Haha ;)
Den känns sjukt rengörande.


Nu ska jag dra till Amanda och vi ska upp på berget idag igen!

Bara jag som vill bort?

Hihi, idag har jag suttit och lekt i picasa 3. Ja resultatet ser ni ju, bilden är från Spanien 08.
Vad tänkte ni när ni gick upp imorse och det faktiskt snöade!?
Jag blev nästan arg, det som vart så fint väder de senaste dagarna. Kanske inte hela dagen men solljuset har hittat fram. Som tur var så gjorde det senare på dagen och den lilla snön/frosten som kommit försvann. Tur för den säger jag bara! ;)

Och nu fick jag iaf den känslan - ååh, vad jag vill utomlands!
Saknar verkligen Spanien. Det är så kul för 08 var andra gången jag var där så man kan verkligen se allt i huvudet, backarna överallt, utsikten mot havet och resturangen med andalusier hästarna, den lilla affären precis utanför hotell området. Och jag kommer verkligen ihåg ett gigantiskt varuhus! Ett sådant borde vi ha här i halmstad.
På nedervångingen fanns det lite sport affärer, 1 affär typ som maxi med allt, små kontor där man kan köpa fastigheter och sådan, assecoar affärer, buttrix liklande affär + lite mer som jag inte kommer ihåg. På övervångingen hade dom massa kläd affärer, massa! bla zara och mango ofc, kfc, mc, bk, ph, bio och ett utomhus lekland. Vad säger ni om det halmstadbor?
 
Miramar Parque





Nej nu ska jag plugga svenska inför provet.

Onsdag 11/3

Idag är det heldag i skolan, usch. Jag har iaf inte somnat och har gjort ett arbete om capoeira, dock kopierade vi texter för det skulle ta så lång tid om alla skulle skriva hela 2 A4 sidor om nåt vi knappt vet någonting om.
Men detta är något som jag verkligen inte förstår! Människan socialt och kulturellt. Någon som vill byta med mig?

Ingen häst idag iaf, måste plugga til svenska provet imorgon. Myter, sagor, fabler och ordspråk. Vad säger ni om det va? Jag säger HUH!? Aja, får väl hoppas att det går bra. Vi ska bla veta olika sätt som jorden enligt olika kulturer skulle skapats.

I Kina säger dom att en kvinna vid namn Nüwa (har jag för mig att det var) med en kvinnas överkropp och en drakes underkropp skulle ha saknat att ha någon att föra samtal med som var på hennes nivå intellektuellt. Så hon började ur lera att skapa figurer i stil med hennes överkropp och sedan 2 ben till underkroppen, sen vet jag inte vad hon gjorde för att få dessa att leva men jag antar att hon hade magiska krafter, haha. Sen kom hon på att ist för att göra alla desa var för sig kunde hon rulla en kvist/käpp i leran och svinga med denna för att då bilda små klumpar. Men hur dom kunde bli människor vet jag inte. Haha, lite svårt att fatta kanske menmen.





Tisdag 10/3

Sjukt härligt att vara ledig idag! Sov till 9 imorse sen gick jag runt och gjorde ingenting alls tills jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv och gick till Amanda. Vi fixade fika från Friberg's och gick sen upp på berget med hennes hund. Mycket mycket go fika/frukost/brunch/lunch! Värmd fralla med mozzarella, parma skinka och något mer + dumle kakor. Mums!
Som vanligt så gick vi inte så snabbt men trevligt var det iaf.

Sedan gick vi hem till Amanda igen och satt lite vid datan innan vi drog vidare till mig. Precis i till "Little Peopple, Big World". Efter det körde mamma ut oss till stallet. Där det inte blev någon ridning för någon av oss. Kollade om Knighten var halt men han vísade upp sig ist, haha! Vi gick iaf runt berget, Amanda tömkörde och jag släppte killen i rundkorallen. Vi övade oxå på att buga lite idag. Träffade stackars Cassa i stallet som hade cyklat ut till stallet för att inse att allt redan var gjort. Men duktigt av henne att cykla inte sant!?

Hemma fick jag "låna" en dataskärm, vad fan betyder det. Nej det visste nog inte min pappa heller. Han kom in till mig och sa att han tänkte att jag kunde få låna en dataskärm..

P- Jag tänkte att du kunde låna skärmen som vi skulle ha till datan där uppe så tar vi din.
J - Jaha, ah vadå låna?
P - Vadå?.. Det låter väl bra eller?
J - Eeeh, jo visst ah det gör det väl..


Sen säger han igen typ bra lån du gjort nu va?
VADÅ!?!?

Aja, nu ska jag plugga bajs människo rättigheter som jag total hatar!!!!!!!


lite skillnad iaf


Måndag 9/3

Söndag kväll med E var riktigt trevlig.

Först gick vi och hämtade ut biljetterna. Bion var E's födelsedags present till mig (jag fyllde år 21 mars) så det betalde hon, eller inte riktigt. Haha, hon fick 100 kr för mycket tillbaka. Men vi var inte helt säkra förens vi fått gå och tänka på det ett tag, huvudräkningen är riktigt bra hos oss båda!

Sedan åt vi på Harry's, kyckling vingar tog vi båda för er som undrar. Men jag måste säga att jag inte riktigt förstår vad det är alla gillar med dom. Det var ju absolut inte äckligt alls, men det var inget spc. Gott att äta ute iaf brukar inte göra det hemma nästan bara när vi är utomlands.










Mätta och belåtna gick vi till bion. Innan vi gick in köpte vi självklart popcorn. Mums!
Är inte bio så otroligt mysigt?
Ska se om det inte blir det i helgen igen.  Vi såg "The Curious Case Of Benjamin Button" (Benjamin Buttons otroliga liv).
Jag tycker den var sjukt bra dock väldigt lång och lite händelselös. Vet inte riktigt varför jag gillar den men åååh jag är kär!
















































Idag vart det först skolan, matte och historia. Just nu är jag så trött på matte men gillar verkligen historia.
Efter skolan drog jag hem och kollade "Little People, Big World" som jag tycker är väldigt kul! 
 Någon som håller med mig?




Sen körde min mamma mig och Amanda till stallet där vi idag red ut med en tjej i stora stallet. Det var jätte kul men hände lite tråkiga grejor ute på vår äventyrsrunda. Amanda kastades av av hennes kängru hoppande häst! Och min blev sparkad av denna kängru hoppande hästen. Det var inte så kul men annars var det ganska trevligt med ett stort undantag! Min ponny var faktiskt också på hugget, han började med att försöka bocka, sen försökte han många gånger att resa sig lite men han är så snäll och inget han gör är extremt så det är bara kul. Vi klättrade bland annat massa, jag bröt av massa grenar från ett träd som låg i vägen för tid vi ville komma, vi hoppade över någon liten stock och hoppade även över en liten bäck. På vägen hem fick knighten smockan, då tyckte inte han att det var så kul längre, haha. Och jag blev väldigt sur. Aja, han verkade inte gjort sig så illa för han var varken svullen eller reagerade kraftigt när jag tryckte på baken men ska kolla lite mer imorgon.

Imorgon är jag dessutom ledig, eller har självstudie på enda lektionen.

Psst! Kan ni fatta att jag nog kmr sitta helt själv på min födelsedag!? o.0



Söndag

Igår var riktigt kul. Cassa kom hit och vi lagade lax, dock brände jag ena sidan lite.. Jag är otroligt bra på att bränna allt jag lagar! Men hey, bättre det än rå. Sen gräddade vi rabarber paj som min mamma gjort. Allt var iaf enligt mig riktigt gott, haha.

Filmen var också riktigt bra! Vi hade ju ingen aning om vad som skulle hända, det står inte direkt det på baksidan. Det kanske gjorde den bättre, vem vet? Efter att ha ätit oss proppmätta dukade vi av och sen åkte Cassa hem och jag städade lite. Japp, jag är såå duktigt!

Imorse vaknade jag av att min morsa ringde.. Och, haha min bror kan ha haft sin första fylla igår. Jag tror inte det för jag tänker att människor spc ens bror ljuger väl en inte rätt upp i ansiktet. Eller? Mamma tror det.
Aja, Gjorde iaf äggröra med feta ost och skinka till frukost + sallad. Och nu sitter jag här.

Snart måste jag skunda mig till stallet för ikväll blir det mat och bio med E.


Vår middag :)


Jag i min härliga choklad mask.
Höhö, snyggt eller vad? ;)

Förlåt då!

Fick en liten utskällar kommentar av dissaren Cajsa, som sa att jag skulle uppdatera. Känner fortfarande inte för att blogga, haha jag är så seg!

Aja, kan ju berätta vad jag gjorde igår. Red ut med Mandy!! I Åledskogen. Sjukt kul. Verkligen roligt, vi klättrade massa och red in på massa stigar, dock lite läskigt då man inte vet vart stigen leder. Spc läskigt om man klättrat upp för en gansksa brant backe och är riktigt lättad när man kommer upp men sen inser att man inte ser någon stig där, ska man då behöva gå ner för den branta backen igen!?
Nej det var lugnt vi hittade stigen, men lite rädda blev vi allt där. Efter att vi ridit ett tag på en stig kom vi till en lite grusväg så då vart det lite trav. Men jag tycker synd om min häst som har så korta ben och knappt hinner med Åttan. Så när vi börja komma efter släppte jag knighten och han flyger iväg och länger allt vad han kan. Knighten flög iväg Amanda knäckte sig, jag knäcker mig!! Åh gud, vad kul det var jag sitter där och bara garvar håller tyglarna med en hand och vänder mig om lite smått mot Amanda men Knighten bara fortsätter i sin egna lilla värld.

Sen var vi tvungna att vända tillbaka, delvis för att vi kom fram till en väg och visste intw vart vi var och sen för att jag skulle till skolan. Så nu får vi ta och klättra där så mycket vi hinner innan Amanda och Prinsessan åker, haha! Lämnar mig, vem ska jag då rida med och vara i stallet med? :(

Idag ska jag iaf träffa Cassa! Vi ska kolla skräckis, eller thriller är det nog. "Donkey Punch". Amanda och Cajsa dissade oss. Men nu måste jag göra iordning mig för stallet. Känner inte för att åka ut dit nu menmen.


Golden

Sitter eller snarare står i skolan nu. Har spa dag idag och vår lärare har precis berättat om hennes 3 största resor. Fy fan säger jag bara! Hon berättade bla om ormar och spindlar i Australien. Amanda! Oroa dig!! ;) Jag har iaf precis skrivit lite om Golden Gate bron.


 

Gone with the wind

Ursäkta att det inte blivit någon bloggning nu på ett tag men har inte haft tid när jag väl suttit vid datan. Inte för att jag har det nu heller ska ta och duscha snabbt som satan sen ska jag lägga mig och läsa "It girl" tvåan. Jag är faktiskt rätt stolt att jag läste ut ettan så snabbt! Inte alls likt mig, haha!

Ska ta och blogga någon dag när jag har lite mer tid, kanske till och med kan lägga in lite bilder då, tex hur snygg jag var i min choklad ansiktsmask. God Natt!



Ps. Ni såg väl Desperate!?

Ännu en dag

I detta jobbiga liv. Jag är typ världens mes! Jag klarar verkligen inte av någon press för då mår jag skit dåligt så jag bara släpper allt. Det är inte så bra, någon som vet vad man kan göra åt saken?

Snart blir det stallet med Amanda. Idag blir det dressyr eftersom att det är lektion i morgon. Ska även försöka putsa lite grejer, dom blir så fina när vi ridit ut och lera skvätter upp på allt. Sen måste jag städa rummet det ser verkligen illa ut men jag gillar det. Läxa, matte - såg igår att vi har skriftligt läxförhör i morgon och jag har inte övat något + att jag måste få mvg för att ha kvar mitt mvg så nu börjar jag tveka på om jag ska satsa på det eftersom att jag då mår så dåligt av pressen. 
Historia - Läsa igenom en liten "tidning" om Sovjet, Kina och Kambodja. Kommunismen i dessa länder och folkmord. 
Men nu får jag försöka göra något. Detta suger jag menar söndagar är till för att slappa på!  


 

RSS 2.0